marți, 19 aprilie 2011

Pinup girl

Cea de-a doua tinuta cu care am facut o serie de fotografii, duminica trecuta, este compusa dintr-o rochie fara umeri Margotte, cu buline supradimensionate, o pereche de pantofi negri cu platforma si o geanta rosie din lac Dasha. Cu alte cuvinte: o tinuta retro perfecta!

Croiala rochiei m-a atras deoarece se incadreaza intr-o tendinta principala din 2011. Mai multe case de moda, printre care Donna Karan si Marc Jacobs, au realizat rochii fara umeri, cu prindere in jurul gatului. Detalii despre acest trend puteti afla din Ghidul Diva Hair de Frumusete.

Rochia Margotte are un si croi interesant si la spate unde se despica formand doua bretele. Geanta Dasha, din lac s-a potrivit perfect cu centura, subtire, din acelasi material.

Atunci cand vine vorba de tinute alb&negru mi-am dat seama ca cel mai mult imi place sa le asortez cu rosu. O a doua alegere cred ca ar fi albastru electric.

Iata cum au iesit fotografiile:









La sfarsitul sedintei foto, in peisaj, a aparut si un micut Mops rasa de caine preferata a surorii mele :)



Fotografii realizate de Roxana Arghirescu.

2 comentarii:

  1. Catelul nu se asorteaza cu tinuta ta :)))Poate daca era mov, nu? :P
    Arati foarte bine in buline. Poza nr 1 e dementiala. Parca esti din Dirty Dancing :)
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Nu stiu de ce am zis mov :P Chiar nu-mi aduc aminte, dar sunt sigura ca am avut o logica atunci....hmmmm. Uf ce ma roade ca nu-mi aduc aminte :(

    RăspundețiȘtergere