vineri, 19 aprilie 2013

Cum a fost la deschiderea oficiala a primului boutique Roberto Cavalli din Romania

Aseara am participat la deschiderea primului boutique Roberto Cavalli din Romania. Organizatorii anuntasera faptul ca invitatul special al evenimentului va fi insusi celebrul designer insa, trebuie sa recunosc, nu am crezut nicio clipa ca este adevarat. Am mai participat la numeroase astfel de lansari si niciodata nu s-a intamplat ca reprezentantii marilor case de moda sa ne fie alaturi. M-am bucurat sa vad ca m-am inselat. Intr-adevar, Roberto Cavalli a participat la deschiderea primului sau boutique din Romania si a venit insotit de frumoasa Irina Shayk.

Creatiile designerului sunt de o opulenta greu de imaginat. Rochiile semnate Roberto Cavalli nu au fost realizate pentru femeile timide, care isi doresc sa treaca neobservate atunci cand isi fac aparitia la un eveniment. Excentricul tinutelor este dat de animal print-ul folosit aproape in mod obsesiv, fie in mod clasic, fie redat cu ajutorul paietelor. Prea putine piese din colectie urmeaza croiurile minimaliste.

Am ramas cu adevarat impresionata de colectia de accesorii. Nu imi place albul insa de aceasta data m-au cucerit gentile si botinele imaculate. Efectul se datoreaza modului in care au fost decorate. Accesoriile obisnuite au fost impodobite cu pietre si tinte, care le-au scos definitiv din zona banalului, transformandu-le in adevarate bijuterii. Cum sa nu vrei sa dai o nota de originalitate propriilor tinute cu ajutorul unor astfel de accesorii?


Iata piesele de care m-am indragostit:












Ochelarii cat-eyes sunt minunati!
Magazinul Roberto Cavalli se afla in incinta hotelului JW Marriott.

10 comentarii:

  1. As fi preferat sa te vad in orice, numai rochie neagra sa nu fi fost.Nu ca n-ar fi corect accesorizata sau nu ti-ar sta ok, tu fiind oricum foarte frumoasa, doar ca nu e in spiritul Cavalli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!Nu era neagra. Poti sa o vezi mai bine in postarea http://ozfashionista.blogspot.ro/2012/10/a-different-kind-of-mermaid-dress.html

      Ștergere
    2. Eh, asa da! Interesanta textura rochiei. Intre timp am aflat ca era de preferat ceva albastru in outfit la eveniment, si se explica. Deci sunt impacata acum :) Congrats!

      Ștergere
  2. Nu are legatura cu subiectul dar vroiam sa spun ca esti tare frumusica si ti-a stat tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îşi permit româncele acest brand?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca pare incredibil, insa faptul ca se deschid atat de multe magazine de lux pe an, este o dovada clara a faptului ca exista si cerere.

      Ștergere
  4. Superbe fotografiile si la fel si tu!

    Am o intrebare: a fost intrare libera sau pe baza de invitatie?


    Te pup,

    Laura

    http://the-diaries-of-a-shopping-addict.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai ce misto! Super ca a venit si el si sunt sigura ca indeaproape hainele arata impecabil! Ador botinele O.O

    RăspundețiȘtergere