duminică, 15 ianuarie 2012

Add some color

Cu putin timp in urma am raspuns unui interviu pentru Bucharest Style. Silvia si Raluca, m-au inclus pe lista fashionistelor din sectiunea "Inspirational Style" ceea ce adauga inca o bila alba la acest inceput de an. 

Cand am ajuns la intrebarea "Care sunt tendintele tale preferate din acest sezon"... mi-am dat seama ca noua mea obsesie este blana fie ea sub forma de guler sau de vesta (inca nu sunt sigura ca imi doresc si o haina din blana; de caciula, momentan, nici nu poate fi vorba) iar ultima achizitie de acest gen a fost un guler fuchsia din blana artificiala. A fost dragoste la prima vedere si, desi nu imi imaginam la ce l-as asorta, nu am putut sa il las in magazin.

Cu ceva timp in urma am facut un fel de pact cu mine insami si mi-am promis ca, de fiecare data cand o sa-mi placa mult ceva (indiferent de situatie si daca mi-l permit, desigur) o sa-l achizitonez si asta pentru ca de fiecare data cand m-am abatut de la regula am regretat.

Iata si cum l-am asortat pana la urma:
Ps: gulerul vine minunat si in combinatie cu paltonul meu galben

Poncho-urile sunt o alta obsesie de-a mea pentru sezonul rece.








Impletitura mea ruseasca:

12 comentarii:

  1. Foarte frumos gulerul , imi place cum l-ai asortat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place mult ce-ai facut cu brosa, nici nu mi-l pot imagina fara acel detaliu fabulos! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Girl ma bucur ca va place cum le-am combinat. Nu stiu daca v-ati dat seama dar brosa este una dintre cele doua luate pentru pantofii verzi, satinati, din postarea http://ozfashionista.blogspot.com/2012/01/diy-cum-sa-iti-modifici-o-pereche-de.html Pana vine privara, ca sa pot sa-i port, m-am hotarat sa ma bucur de brose :P Iar gulerul... este unul obisnuit, adica se poarta desfacut, pe piept dar mie imi place mia mult cum vine rasucit in jurul gatului :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte draguta (si tinuta si fata :))
    Ii sta superb cu roz, iti lumineaza fata.
    Mie imi place mult cum te-ai impletit. Era doar o bentita sau ai luat suvite din parul tau si le-ai impletit cu un snur colorat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti sta minunat! Imi place mult si impletitura ruseasca. Acum visez la un par lung :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Dorina! Este parul meu impletit. Se face foarte simplu: doua cozi (prinse la baza cu fasii colorate)se impletesc normal cu tot cu fasiile respective si se unesc in crestetul capului. Apoi se fixeaza cu agrafe :)

    Veronica eu ador parul lung. Doar de doua ori in viata l-am avut scurt si am regretat. Parul lung imi ofera diversitatea de care am nevoie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce plic frumos si ce impletitura superba!
    http://one-girl-one-blog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Fashionista mică și obraznica, dacă ți-ai propus să atragi atenția cu orice preț, ai reușit! Virgula între subiect și predicat - citez: "Silvia si Raluca, m-au inclus pe lista" - o greșeală de neiertat, mă scuzi că îndrăznesc. Să nu negi postul, am print screen.:D Rușinică!
    Mai lasă postările "fashioniste" și mai pune mîna pe un manual de gramatică.
    Te pup, o seară furtunoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa inteleg ca nici de data asta nu ai idee cum ai ajuns pe blogul meu, nu-i asa? Incep sa cred ca ai o adevarata obsesie din moment ce imi urmaresti si scanezi blogul cautand greselile mele gramaticale si, culmea, mai faci si print screen-uri. Nu stiu ce vrei sa demonstrezi cu astfel de comentarii... insa reusesti doar sa-mi lasi impresia ca ai grave probleme psihice. Ce ar fi sa-ti vezi de existenta ta :)Ti-am mai scris si la un comentariu mai vechi... Daca nu-ti place blogul meu NU MAI INTRA aici. Daca ai o problema personala... atunci este cu totul altceva. In acest caz, daca ai avea demnitate ai posta cu un nume si nu in mod anonim.

    RăspundețiȘtergere
  10. imi place foarte mult combinatia, iar tie iti stau ft bine culorile puternice, te pup oana:*

    RăspundețiȘtergere