luni, 9 ianuarie 2012

DIY: Cum sa iti modifici o pereche de pantofi

Imi doream, de ceva timp, o pereche de pantofi satinati. Cred ca au devenit visul oricarei femei dupa ce Carrie Bradshaw a facut celebra perechea de pantofi Manolo Blahnik de un albastru roial...

Cum unele dorinte pot fi satisfacute mai usor, cu putin timp in urma m-am hotarat sa-mi comandat o pereche de pantofi satinati, de pe Asos, de un verde smarald.

Dezavantajele shoppingului online sunt nenumarate. Am facut zeci de comenzi online si doar o singura data am fost nemultumita de ce am primit. De aceasat data am avut din nou ghinion si, cand mi-a ajuns comanda, mi-am dat seama ca pantofii vin foarte urat. Sunt peep-toe, cu platforma ascunsa, iar modelul ar trebui sa subtieze piciorul.  Din pacate... noii mei pantofi imi lateau foarte mult piciorul si atunci mi-am adus aminte ca pe site nu aveau si poze cu pantofii vazuti de sus, doar dintr-o parte si din spate... Abia atunci am inteles si de ce. 


M-am tot gandit ce as putea sa le fac astfel incat sa vina mai bine si, intr-un final, mi-am dat seama care era problema. Pantofii aveau funde decorative foarte mari, care ieseau din pantof latind astfel, vizual, piciorul. Am strans una dintre funde si am ramas uimita de diferenta. Asa era solutia, trebuia doar sa micsorez fundele.

Mi-am dorit neaparat ca pantofii mei satinati sa aiba si pietre decorative. Cum pantofii cu brose aplicate au, in general, un pret ridicat (pe care inca nu mi-as dori sa-l platesc mai ales ca, recunosc, au fost mai mult un moft) m-am gandit ca as avea o satisfactie mai mare daca as reusi sa le imbunatesc eu aspectul si sa imi cumpar separat brosele ceea ce am si facut. Am intrat in primul Meli Melo si, cu 40 de lei, am achizitionat doua brose identice.




Eu sunt super incantata de rezultat asa ca abia astept sa vina primavara si sa ii port!

12 comentarii:

  1. Merci Rox! Urmeaza, saptamana aceasta, si primul tutorial de hair style :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place culoarea! Imi place bijuteria ;) Sa-i porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce idee interesanta, felicitari pentru initiativa.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca tocmai ce m-ai convins sa imi cumpar o pereche de pantofi satinati pe care tot analizam daca merita sa ii iau sau nu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place f mult culoarea pantofilor si a iesit ceva f . dragut ...vorba ta sa asteptam primavara!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa-i porti cu placere! Arata foarte bine!!puup

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur enrom ca v-a placut ideea mea. Ma incurajeaza sa mai fac, pe viitor, astfel de articole cu DIY. De inspiratie nu duc lipsa... Urmatoarea provocare: sa fac cel putin un colier statement :P si el era restant din 2011, insa nu am gasit timpul necesar sa ma apuc de el :) Genti am facut deja... o sa va arat, intr-o postare viitoare colectia mea de plicuri hand made:)
    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am o pereche de pantofi cu o marime mai mari ai idee ce as putea sa fac sa imi vina|?

    RăspundețiȘtergere