vineri, 6 iulie 2012

27 and proud!

Pe 23 iunie am implinit 27 de ani. Nu stiu cati mi-ar da aceasta varsta, insa eu chiar nu o simt. Contorul meu s-a oprit undeva la 23.

Ma amuz teribil atunci cand imi aduc aminte ce "planuri" aveam cand eram mai mica. Imi inchipuiam ca pe la 25 de ani o sa fiu pregatita sa ma marit iar pe la 30 sa fac si un copil. Iata ca am ajuns la 27 si nu vreau sa aud de casatorie iar de copil nici nu se pune problema. Momentan ma bucur de un nepotel superb si imi este suficient.

27 sau 23... nici nu conteaza! Cel mai important, pentru mine, este ca ma simt extraordinar. Este cea mai frumoasa etapa din viata mea (de pana acum pentru ca sunt convinsa ca vor urma perioade si mai frumoase) si nu m-as intoarce sub nicio forma inapoi, in timp. Acum sunt exact acolo unde vreau sa fiu si sunt exact asa cum mi-am dorit sa fiu. Asa ca nu-mi ramane decat sa ma bucur de TOT!

Iata tinuta de la ziua mea:




Nu, nu am cazut :)






Iata si doua fotografii din timpul petrecerii:



4 comentarii:

  1. Happy b-day again.
    Ai aratat superb si de ziua ta.
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Niciodată nu se întâmplă a fi aşa cum ne plănuim! Mă bucur pentru tine, mult succes în continuare şi 'La mulţi ani!' şi să te bucuri de frumosul nepoţel din plin!!
    kiss kiss,
    The Indie Chase Blog

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate lucrurile trebuie făcute la momentul potrivit. Vei şti când e momentul să te măriţi şi/sau să faci copii. Tot ce poţi să spun din experienţa proprie este să nu aştepţi până vei fi pregătită... pentru că niciodată nu vei fi...

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere