duminică, 1 iulie 2012

Blue Lagoon

Abia weekendul acesta am reusit sa-mi iau portia de mare&soare.

Pentru fotografiile de la piscina mi-am facut un machiaj colorat, ideal pentru vara, si usor de realizat pentru ca trebuie doar sa conturati pleoapa mobila cu portocaliu si sa adaugati putin fard auriu in coltul intern al ochiului.

Codita de tus poate sa dea ceva batai de cap, insa va recomand sa o retusati cu betisoare de urechi. Eu asa fac si imi iese perfect. Pentru gene am folosit un rimel nou, pe care l-am incercat pentru prima data, de la BeneFit. Imi place foarte mult pentru ca da acel efect de gene false pe care il dorim multe dintre noi. Pentru buze am ales un ruj foarte cremos, roz, care sa dea senzatia de buze umede.

Colierul este o piesa de rezistenta. Il ador pentru ca are atatea stele de mare si scoici, incat se incadreaza perfect in orice tinuta de plaja.

Acesta este primul an in care mi-am cumparat un monokini si imi place atat de mult incat imi pare rau ca nu pot sa-l port mai des pentru ca vreau sa ma si bronzez iar modelul nu este tocmai compatibil cu aceasta activitate...







Foto by: geniala mea sora Roxana Arghirescu

16 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Este unul hexagonal de la AVON http://1.bp.blogspot.com/_r2I3i-L5eK4/S7CYYdIJRxI/AAAAAAAAAjA/zIHZQN2501Q/s1600/p52t1.jpg. Il aveam de foarte mult timp dar nu-l folosisem niciodata. Nici nu stiu daca il mai au in brosura.

      Ștergere
  2. Esti absolut superba iar fotografiile demne de coperta unei reviste.
    Te felicit cu toata sinceritatea si tot dragul.
    :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Emanuel! Ca de obicei, comentariile tale sunt minunate :)

      Ștergere
  3. Pozele au ieşit de minune. Felicitări surorii. Cunosc sentimentul... şi mie tot sora mea îmi face majoritatea pozelor.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte mandra de ea. Mi-as dori sa facem poze mai des daar, din pacate, reusim foarte rar sa ne sincronizam cu timpul liber.

      Ștergere
  4. Foarte frumoase fotografiile. Imi plac la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce poze superbe! Imi place la nebunie costumul de baie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost dragoste la prima vedere. Nici nu m-am mai gandit daca am unde sa-l port sau nu este perfect pentru o petrecere la piscina - dar la cate poti sa mergi?!). Asa ca l-am luat fara sa ma gandesc, dar nu-mi pare rau.

      Ștergere
    2. Ne poti spune te rog de unde ai cumparat costumul?

      Ștergere
    3. L-am cumparat prin luna mai de la H&M.

      Ștergere