marți, 10 iulie 2012

Concurs: Caut prietena pentru Ladies Night

Va mai aduceti aminte de evenimentul despre care v-am povestit in postarea "Office Glam"? Spuneam atunci ca o sa revin cu detalii. Acum a sosit momentul sa o fac!

Va invit la concurs daca vreti sa petreceti o seara cu mine la o super petrecere! Ne vom bucura de sedinte de make-up si hair style, de cateva cadouri surpriza si vom viziona, in avanpremiera, filmul "Caut prieten pentru sfarsitul lumii". Totul se va intampla in cadrul Cinema City din Afi Palace Controceni. Suna minunat, nu-i asa?

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in acest concurs fulger?
- Sa dati like paginii de facebook Cinema City https://www.facebook.com/CinemaCityRomania
- Sa dati like paginii mele de facebook https://www.facebook.com/pages/OZ-style/250721308296321
- Sa dati share imaginii de concurspe profilul tau de facebook. Imaginea o veti gasi pe pagina mea: https://www.facebook.com/pages/OZ-style/250721308296321

In functie de share-uri imi voi da seama cine s-a inscris in concurs.

Grabeste-te! Concursul se va termina pe 12 iulie. La ora 12:00 voi desemna castigatoarea prin tragere la sorti.

Chiar daca nu castigati, va puteti rezerva din timp un bilet la Ladies Night. Mai multe detalii gasiti pe site-ul http://cinemacity.ro/program.php?zi=12.07&id=860&cinemaId=1806

Iata si cateva imagini de la preview-ul evenimentului  la care am luat parte cu putin timp in urma, asta ca sa va convingeti de faptul ca nu trebuie sa il ratati!





Nu uitati de concursul Diva Style care va poate aduce un voucher de 150 de lei. Mai aveti timp sa va inscrieti pana pe 16 iulie!


IATA SI NUMELE CASTIGATOAREI: LARISA ANDRAS


UPDATE:


Cum a fost la eveniment:

Cu Larisa (castigatoarea acestui concurs) si Manuela http://manuellal.blogspot.ro/


Un comentariu: