joi, 12 iulie 2012

Mixing prints: Tinuta de la Soirees de la Mode

Printre tendintele actuale se numara si mixing prints. S-au dus vremurile cand regulile modei iti interziceau sa porti o fusta in carouri cu o bluza cu imprimeu floral. Acum totul este posibil! O dovedesc, in mod special, colectiile D&G, Dolce&Gabbana, Prada, Gucci sau Marni.


Pentru evenimentul Soirees de la Mode am ales o tinuta care se incadreaza in aceasta tendinta. Mixul meu a fost compus din buline si animal print.





Ce parere aveti despre aceasta tendinta? Indrazniti sa o adoptati si voi?

Nu uitati! Mai aveti doar 2 ore la dispozitie sa va inscrieti la concursul Cinema City http://ozfashionista.blogspot.ro/2012/07/concurs-caut-prietena-pentru-ladies.html
Pana pe 16 iulie ramane activ si concursul care va poate aduce un voucher in valoare de 150 de lei de la Diva Style http://ozfashionista.blogspot.ro/2012/07/concurs-castiga-un-voucher-de-la-diva.html

14 comentarii:

  1. Foarte indrazneata tinuta :D, imi place mult imprimeul de dalmatian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A prins foarte bine si la eveniment. Toata lumea mi-a admirat bluza... Ce-i drept, nu vezi prea des acest imprimeu.

      Ștergere
  2. Great combo:)!
    http://one-girl-one-blog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. uitandu-ma la cum se imbraca de obicei femeile in Bucuresti chiar ma intrebam daca isi combina hainele dupa imprimeu sau dupa culoare...cred ca dupa culoare majoritatea...dar ideea de print mixing mi se pare draguta, si tie ti-a iesit foarte bine! cute outfit!

    xoxo
    Mady

    thegirlfromthemirror.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci tare mult! Si eu cred ca 90% dintre femei tot in functie de culori isi aleg outfiturile.

      Ștergere
  4. Imi plac rochitele cu buline foarte, foarteee mult.
    Insa aceasta combinatie...nu cred ca as vrea sa o incerc, nu e pe aceeasi lungime de una cu mine.:)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am simtit extraordinar in aceasta tinuta si abia astept sa incerc o noua combinatie de printuri. Evident, fiecare poarta tinutele care il fac sa se simta bine. Asta este cel mai important. Daca iti place outfitul tau si te face sa te simti frumoasa... se va vedea lucrul asta :)

      Ștergere
  5. WOW!
    Ai aratat fabulos! Te felicit pentru idee si atitudinea cu care ai purtat aceasta tinuta.
    Extrem de inspiring!
    :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place foarte mult fusta! Si look-ul in general! Te urmaresc de acum, pupici.

    http://thesedaysfashion.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Opinia mea este că topul tău este un uşor animal print. Până să fi citit, am crezut că atât topul cât şi fusta sunt polka dots. Este un trend pe care o să încerc să-l abordez şi eu într-un outfit.. măcar aşa de amorul artei... mi-e teamă să nu greşesc sau să mă simt jenată..

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este imprimeul dalmatian :) Daca erau polka dots ar fi trebuit sa fie perfect rotunde petele acelea negre. Ca sa fii sigura ca nu dai gres, atunci cand adopti aceasta tendinta, iti recomand sa-ti alegi un look dintr-o prezentare de moda si sa incerci sa combini imprimeuri asemanatoare.

    Nici eu nu am fost pregatita din prima sa incerc o combinatie dubla de imprimeuri dar atunci cand am gasit una care sa ma reprezinte nu am mai stat pe ganduri si m-am simtit foarte bine. Pana nu te simti confortabil cu o tendinta nu o adopta pentru ca o sa se vada ca este ceva fals. Tendintele nu sunt facute pentru a fi toate adoptate. Trebuie sa le selectam doar pe cele care ne reprezinta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Minunata combinatia de imprimeuri. Imiplace foarte mult! Te pup!
    www.sweetaspaprika.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere