duminică, 30 decembrie 2012

New Year's Eve outfit - Like a diva on a red carpet

"What you wear is how you present yourself to the world, especially today when human contacts go so fast. Fashion is instant language."  Miuccia Prada

In cazul meu, cand vine vorba de ocazii "speciale" imi place sa optez pentru tinute demne de red carpet. Iar petrecerea de Revelion nu face exceptie de la aceasta regula. Imi doresc sa intru in 2013 cu o stare de spirit foarte buna iar acest lucru nu se poate fara o rochie minunata. Dupa tinuta de designer (Fe[male]), a venit randul sa va arat outfitul pentru petrecerea de Revelion pe care il puteti gasi in magazinele de mass-market. 

Cine spune ca trebuie sa dai o avere pe o rochie, daca vrei sa te simti divin, inseamna ca nu a descoperit magazinele potrivite. Iata propunerea mea:

In my case, when it comes to "special" occasions I like to wear outfits that are worthy of a red carpet event. And the New Year`s Eve party is no exception to this rule. I want start the 2013 in a very good mood and this can not be possible without a beautiful dress. After the designer outfit (Fe [male]) I want to show you an  outfit that you can find in mass-market stores.

Those who say that you have to give a fortune on a dress if you want to feel divine, did not find the right store.
 


Tinuta de Revelion: varianta mass-market (mini PRIX)






La multi ani dragilor! 

Sa aveti un 2013 minunat! Eu mi-am facut deja lista cu obiectivele din acest an... cu vise mari, asa ca abia astept un nou inceput, cu forte proaspete, astfel incat sa pot sa le realizez pe toate. Va doresc si voua sa aveti parte de cat mai multe bucurii.

Ne revedem in 2013!

Am purtat:
Rochie si pantofi mini PRIX
Daca va grabiti, in aceasta perioada, in magazinele mini PRIX puteti sa gasiti rochii de seara extrem de frumoase iar unele sunt chiar de pe ASOS. Preturile sunt extrem de bune. Rar se intampla ca o rochie sa coste mai mult de 70 de lei.
Poseta Dasha.ro
Colier New Yorker
Cercei H&M

5 comentarii: