miercuri, 16 ianuarie 2013

Castiga un set de produse label.m si un portfard semnat de designerul Giles Deacon


Iata prima surpriza din 2013: Un super-concurs organizat in colaborare cu luxbeauty.ro!

Puteti castiga un set de produse profesionale, pentru ingrijirea parului, de la label.m si un portfard semnat de designerul Giles Deacon.

Setul este compus dintr-un dry shampoo, despre care v-am povestit si in postarea “Kitul meu de produse pentru ingrijirea parului” (si de care sunt dependenta) si un fixativ.

In ceea ce priveste portfardul,  trebuie sa mentionez faptul ca label.m este, de 17 sezoane, sponsor oficial al London Fashion Week. De aici a pornit si colaborarea cu designerul britanic Giles Deacon.
Ce trebuie sa faceti pentru a participa?

- Sa dati like paginii https://www.facebook.com/Label.m
- Sa lasati un comentariu in care sa mentionati de ce va atrage acest premiu. Am rugamintea sa nu il postati in mod anonim, ci dupa logare. In acest fel o sa-mi fie mai usor sa va gasesc in cazul in care castigati.

Concursul se desfasoara in perioada 16-23 ianuarie. Pe 24 ianuarie, prin tragere la sorti, voi desemna castigatoarea.

Succes!

NUMARUL NOROCOS: 37! Felicitari Emma!


59 de comentarii:

  1. Am folosit deja samponul uscat si imi place foarte mult. Celelalte produse oferite ca premiu sunt foarte tentante, mai ales portfardul acela special!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma atrage acest premiu pentru ca am avut sansa sa folosesc spray-ul pentru protectie impotriva placii pentru indreptat parul si este genial!!!!sunt sigura ca si aceste produse sunt absolut fabuloasee!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. imi doresc premiul acesta pentru ca de ceva vreme sunt tentata sa imi cumpar samponul uscat, dar parca ceva m-a tinut pe loc... sunt mereu pe fuga si mi se intampla uneori sa fiu nevoita sa imi tin parul prins in coada din cauza ca nu am apucat sa il aranjez...

    RăspundețiȘtergere
  4. Portfardul imi place mult! Iar dry shampoo-ul chiar mi-ar prinde bine pt ca am un par care se ingrasa destul de repede. As fi curioasa sa vad daca produsele pe care tu le apreciezi asa mult imi vor fi de folos si mie! voi face o incercare pt ca inca nu am descoperit produsele minune pt parul meu (chiar daca nu o sa castig premiul) :)
    PS. Nu am cont blogger.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma atrage acest premiu deoarece nu am incercat niciodata un dry shampoo si as fi curioasa sa vad efectele acestuia asupra tipului meu de par(gras). Ce am folosit insa de la label.m sunt sampon/balsam si Shine Mist care mi s-au parut pur si simplu geniale. Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  6. imi doresc acest premiu deoarece cred ca samponul imi v-a fi foarte folositor avand un tip de par foate"dificil".

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat aceste produse,dar ma atrage in special samponul uscat despre care am auzit numai pareri pozitive.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am folosit samponul honey & oat ( care lasa parul atat de fin... :x) si sparay-ul pt protectie termica si sunt super bune. As vrea sa am posibilitatea sa incerc fixativul si samponul uscat :).
    fb like : Alina Aly (Alina A)

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi doresc acest premiu pt ca ma intereseaza foarte mult samponul uscat care este foarte laudat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma atrage in primul rand pentru ca este vorba de un set de produse profesionale si in al doilea rand pentru ca mi se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi doresc acest premiu pentru faptul ca parul meu se ingrasa repede si trebuie in fiecare zi sa-l spal,poate cu aceste minunate produse voi scapa de spalatul asa des pe cap,nu am avut asemenea produse pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  12. ma atrage acest premiu pentru ca mi-ar placea sa incerc aceste produse din moment ce nu am avut sansa sa le incerc
    fb. Eliza Lucas

    RăspundețiȘtergere
  13. Folosesc des placa de indreptat parul si ondulatorul, ambele afectandu-mi parul, asa incat mi-ar prinde bine niste produse de calitate care sa mi-l protejeze.

    RăspundețiȘtergere
  14. Parul meu este problematic asa cum imi este si tenul, este mixt, si ca si tine, se ingrasa la radacina, de multe ori ma trezesc dimineata astfel dar nu am timp sa imi spal parul, asa ca un dry shampoo mi-ar fi de mare folos, sunt curioasa chiar cum functioneaza! Cat despre acel portfard, l-am adorat din prima secunda cand l-am vazut, este superb mai ales pentru o persoana ca mine ce adora culoarea! :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am auzit numai lucruri une despre Label M.Spre rusinea mea,au ramas doar la stadiul de dorinta.Ca sa nu iti mai spun ca m-am indragostit iremediabil de portfard!:D
    Fb:Gabriela Cioc

    RăspundețiȘtergere
  17. doresc foarte mult sa incerc aceste produse,iar Portfardul e foarte sic.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi doresc aceste produse pentru ca parul meu sa straluceasca, într-un univers exotic, unde mă simt senzuală, încrezătoare și atrăgătoare si portfardul este pur si simplu atat de coloristic si s-ar potrivi perfect pe biroul meu, sa ma alinte de fiecare data cand incep procesul de machiere.

    RăspundețiȘtergere
  19. Simplul fapt ca apartine unui unei firme renumite ma face sa imi doresc produsele dumneavoastra. Sunt sigura ca sunt de buna calitate si ca isi merita banutii.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest premiu ma atrage deoarece sunt produse utile parului meu, mai ales pentru ca am un par foarte dificil (des si aspru), iar portfardul este foarte chic si original.

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi place Label.m foarte tare. Produsele sunt bune,de calitate, folosesc cateva dintre ele si cred ca mi-ar fi foarte greu sa ma obisnuiesc fara ele. Plus ca portfardul acela arata genial!:)

    RăspundețiȘtergere
  22. asi dori sa incerc aceste produse am inteles ca sunt de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  23. Am folosit samponul uscat si am fost multumita de el.Vreau sa folosesc in continuare produsele Label.m

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi plac la nebunie produsele label.m, sunt geniale, iar portfardul este foarte chic si feminin!

    RăspundețiȘtergere
  25. As dori produsele puse in joc, deoarece sunt de calitate, si parul meu are nevoie de ele

    RăspundețiȘtergere
  26. FB:Cristina Simona Popescu;

    Faptul ca acest premiu contine produse de ingrijire a parului profesionale care nu le-am mai folisit pana acum ma atarage .Este timpul ca parul meu sa faca cunostinta cu produse label.m .

    RăspundețiȘtergere
  27. Am auzit ca sunt foarte bune, insa nu am avut pana acuma sansa de a le incerca si eu..
    Am parul deteriorat si mi-ar prinde bine un "pic de ajutor" !

    RăspundețiȘtergere
  28. sunt foarte curioasa sa le incerc...sper sa am ocazia

    RăspundețiȘtergere
  29. AR FII CADOUL PERFECT PT SOTIA MEA CARE PE 1 FEB FACE O VARSTA FRUMOASA SI SPRE RUSINEA MEA INCA NU I-AM PREGATIT NIMIC!!! ASA CA AR PICA LA FIX DACA AR FII SA CASTIG!

    RăspundețiȘtergere
  30. acest premiu o sa-l fac cadou fiicei mele !!

    RăspundețiȘtergere
  31. Mi-ar fi utile portfardul si setul de produse .

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna

    In primul rand vreau sa-ti spun ca imi pare bine ca te-am descoperit acum am aflat de blogul si pagina ta imi doresc acest premiu pentru ca nu am incercat aceste produse si tare mult mi-ar placea sa am acesta ocazie pentru ca sunt produse de calitate si cine le-a folosit din cunostintele mele au fost foarte incantate sper sa le pot incerca si eu cu acesta ocazie.
    FB:Janeta Janet
    Gfc:jane(janeta_20072001)

    RăspundețiȘtergere
  33. Mi-as dori enorm de mult sa le incerc datorita recomandarilor bune pe care le au aceste produse.
    Fb: Anaida Ada

    RăspundețiȘtergere
  34. Imi place pentru ca sunt produse de calitate si portfardul e super.
    Fb: Sofia Bianchi

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi doresc acest set deoarece am incercat o multime de produse, clasice ori profesionale, dar cu greu am gasit ceva care sa se potriveasca perfect parului meu ondulat, de aceea as fi curioasa sa incerc samponul si fixativul LabelM.. poate se infiripa o dragoste mare intre noi :)

    FB: Ralu River

    RăspundețiȘtergere
  36. imi doresc acest set deoarece am increderea foarte mare in produsele profesionale FB albus ramona

    RăspundețiȘtergere
  37. Produsele Label m sunt renumite pentru eficienta lor si un port -fard cui nu-i trebuie!?

    RăspundețiȘtergere
  38. sunt produse de foarta buna calitate, cine nu si le-ar dori?

    RăspundețiȘtergere
  39. Mi-ar placea sa incerc aceste produse deoarece am auzit de ele dar inca nu le-am incercat

    RăspundețiȘtergere
  40. aceste produse profesionale sunt de calitate si au rezultate deosebite.as vrea sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  41. As vrea sa le incerc pentru ca nu am folosit niciodata produse Label.m si am auzit multe lucruri bune despre acestea.

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu am mai folosit pana acum aceasta marca de produse si sunt foarte curioasa in legatura ea. De aceea ma atrage foarte mult :D

    RăspundețiȘtergere
  43. Ma atrage portfardul si vreau sa incerc sprey-ul de par

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt o mare fană a şampoanelor uscate şi mi-as dori fffoarte muuult sa-l încerc pe cel de la label.m :)părul meu e ok, dar se îngraşă la radacină cam repede şi de aceea şamponul uscat pentru mine e un MUST HAVE şi portfardul e atât de fain :X love it :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna! Am citit multe review-uri pozitive in blogosfera despre sampoanele uscate si mi-as dori sa incerc si eu unul. In plus, portfardul este foarte feminin si original si mi-ar placea tare mult sa-l adaug in colectia mea. Am dat like cu Madalina Radulescu. O seara frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  46. fb: Cristea Violeta Elena
    Imi doresc mult sa incerc aceste produse pentru ca am auzit numai cuvinte de lauda despre ele, in special despre samponul uscat ...nu am folosit niciodata sampon uscat si nici un produs de la Label.m si sunt foarte curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  47. Aceste produse m-ar ajuta sa imi indeplinesc telul de a avea un par 'dupa care toata lumea sa intoarca capul' :)

    RăspundețiȘtergere
  48. pentru ca e ceea ce imi trebuie si-mi lipseste!as fi incantata ca incerc aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  49. Ma atrage acest premiu deoarece IUBESC sampoanele uscate, iar pe acesta nu l-am incercat inca, si pentru ca incerc de mult sa gasesc un fixativ ok pentru parul meu si poate acesta imi va merge. :)

    RăspundețiȘtergere
  50. Guraliuc Ioana Alexandra23 ianuarie 2013 la 12:19

    Imi place foarte mult sa am parul fresh mereu insa imi place sa fie si drept , folosesc prea mult placa , stiu ca imi usuca parul , dar nu am ce face, plus ca parul meu nu mai e cum era, se ingrasa la 2 zile dupa spalare! am auzit numai lucruri bune despre samponul uscat si mi-as dori foarte mult sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  51. Vreau si eu sa incerc dry shampoo :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  52. Am auzit ca este un produs foarte bun as dori tare mult sa-l incerc, si desigur sa-l recomand pe viitor si prietenilor/prietenelor mei/mele [(Lumi)] (id; lumibuc@ymail.com)

    RăspundețiȘtergere
  53. Portfardul e super frumos iar produsele sper sa le pot folosi! Pupici! Gabi Cojocaru etjul 1

    RăspundețiȘtergere
  54. Imi doresc sa am un par dupa care toata lumea sa intoarca capul :D sunt sigura ca aceste produse [dedicate tipului meu de par] ma vor ajuta sa-mi indeplinesc telul :)

    RăspundețiȘtergere
  55. am auzit ca sunt foarte bune produsele Label M si as vrea sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  56. Multumesc mult, sunt foarte bucuroasa pentru produsele castigate. :) Abia astept sa primesc "premiul".

    RăspundețiȘtergere
  57. am o problema cu fb-ul si nu pot sa raspund la mesaje, ai putea te rog sa imi lasi o adresa de email la care sa iti trimit datele de contact???

    RăspundețiȘtergere