luni, 27 mai 2013

Ce tip de pantaloni scurti sa porti la birou

Pantalonii scurti nu sunt favoritii mei, dar lucrurile se schimba atunci cand vorbim despre un model tip fusta-pantalon. Acest croi imbina comoditatea pantalonilor scurti, cu feminitatea pe care ti-o ofera o fusta. Un alt avantaj: poti sa-i porti si la birou, ceea ce am si facut astazi.

Pentru outfit meu am ales o camasa alba (clasica pentru outfiturile office) si o pereche de pantaloni TeX cu imprimeu discret,  floral.

Nu am fost niciodata adepta gentilor XXL, dar plicurile  supradimensionate sunt un must-have pentru mine, mai ales atunci cand merg la birou si am si un eveniment seara. Asa se face ca tinutele mele sunt adesea completate cu astfel de accesorii. Nota finala de feminitate, de senzualitate, este data de rujul rosu.





Fotografii realizate de: Desidart 

Aceasta postare marcheaza si inceputul unui concurs tip leapsa!

Am provocat cinci bloggerite de moda sa asorteze aceeasi pereche de pantaloni. Toate vor avea la dispozitie o saptamana sa isi promoveze outfitul pe paginile de facebook si sa adune cat mai multe like-uri. Cea care iese pe primul loc va fi rasplatita cu un voucher in valoare de 400 de lei oferit de Tex.

Bloggeritele alese de mine sunt:
 

Abia astept sa vad ce tinute vor compune! Va voi tine la curent.

Ce trebuie sa stiti despre Tex:
De curand, Carrefour Romania a lansat colectia sa de haine pentru sezonul de vara 2013 sub brandul propriu, TeX. Noua linie vestimentara prezinta o gama variata si accesibila de haine moderne pentru femei si barbati, dar si pentru nou nascuti si copii. Piesele pot fi combinate intr-o multitudine de tinute chic cu ajutorul accesoriilor si a ofertei de incaltaminte in tonuri complementare de nude, castaniu, auriu si argintiu. Liniile noii colectii - TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware - sunt perfecte pentru orice moment al zilei.

Paleta de culori include vedetele sezonului, pastelurile in nuante de verde sau portocaliu, cu accente florale, dar si clasicele bleumarin si alb, pentru stilurile navy sau retro.

8 comentarii:

  1. Ce-mi place tinuta, ador combinatia cu jacheta de blugi!

    O zi buna iti doresc, draga Oana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Dora! Stiu ca esti o mare fana a gecilor din denim. Si eu le ador. Sunt atat de versatile! Te pup!

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa tinuta! Imi place tare mult fusta-pantalon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa cauti piesa in magazinele Carrefour. Au preturi foarte bune la colectia TeX.

      Ștergere
    2. In aceasta perioada sunt la promotie in Carrefour. Ii poti cumpara cu doar 40 lei :)

      Ștergere
    3. Multumesc tare mult. Am pus-o in tema pe mama ca ea isi face cump. din Carrefour. O zi faina!

      Ștergere
  3. Imi place la nebunie parul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand sa citesti aceasta postare http://ozfashionista.blogspot.ro/2012/01/kitul-meu-de-produse-pentru-ingrijirea.html

      Ștergere