miercuri, 22 mai 2013

Cum sa te imbraci ca sa pari mai slaba?

Temperaturile ridicate ne obliga sa purtam haine tot mai sumare. Ce ne facem daca nu avem silueta perfecta si nu am reusit sa scapam de kilogramele in plus? Alegem hainele care ne sculpteaza silueta, care ne fac sa parem cu cateva kilograme mai suple. Pare imposibil? Nici vorba! Iata ce trebuie sa purtati:

Hainele cu imprimeuri verticale alungesc silueta

In acest sezon se poarta dungile! Profitati de acest lucru si imbogatiti-va garderoba cu rochii, fuste sau salopete cu dungi verticale. Acestea vor subtia vizual silueta si o vor alungi. Nu trebuie sa va limitati la dungi. Puteti opta pentru orice imprimeu care este realizat vertical. Evitati dungile orizontale. Acelea va vor face sa pareti mai late decat sunteti in realitate. 


Jocul cu imprimeuri verticale si orizontale pentru o silueta mai supla

Exista multe piese vestimentare care contin atat dungi verticale cat si orizontale. Rochiile care au dungi verticale in partea de jos si orizontale in partea de sus, sunt ideale pentru femeile cu sani mici si solduri late. Astfel, imprimeurile te vor ajuta sa obtii volum in partea superioara si te va subtia, alungi, in partea inferioara. Adevarata magie, nu-i asa?

Subtiere prin contrast

Inventatorul rochiilor care redau forma de clepsidra, ideala pentru corpul feminin, ar merita o statuie! Nimic nu va poate subtia mai tare ca aceste rochii. Puteti merge la sigur cu rochiile care au material negru in parti si un imprimeu pe mijloc, sau sa alegeti rochiile care redau mai subtil aceasta forma de clepsidra. Este vorba despre cele care au o culoare uni pe mijloc si un imprimeu marunt in partile exterioare.

Salopetele pot si ele sa va faca sa pareti mai slabe. Ele pot sa va alungeasca vizual silueta. Totusi, nu orice model poate face asta. Vi le recomand pe cele drepte, usor evazate, sau cu imprimeuri marunte (cele supradimensionate adauga kilograme). Materialele sunt iarasi importante. Optati pentru cele din materiale fluide sau vaporoase.

Tinutele cu decupaje va fac sa pareti mai slabe

Daca vreti sa fiti mai slabe, nu aveti nevoie de bisturiul chirurgului plastician. Trebuie sa purtati haine cu decupaje in zona taliei si veti obtine un efect impresionant. Silueta voastra va fi mai zvelta. Daca aveti surplus destul de mare in zona taliei, incercati sa nu exagerati cu decupajele, astfel incat sa nu se vada “colaceii”.

Nu trebuie sa aveti corpul perfect, ca sa arati bine. Trebuie doar sa stiti cum sa va imbracati, astfel incat sa va evidentiati doar atuurile.

2 comentarii:

  1. Ce postare interesanta. Foarte utila.

    Pup
    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. De joaca cu dungile, stiam cate ceva. La salopete chiar nu m-as fi gandit.

    RăspundețiȘtergere