joi, 2 mai 2013

Cum sa-ti faci manichiura cu un burete

Pentru ca se apropie Pastele, m-am hotarat sa imi fac si o manichiura speciala. Amalgamul de culori folosite ma duce cu gandul la vopsitul oualor, intr-o maniera neconventionala, exact asa cum faceam si in copilarie.

Aceasta manichiura se realizeaza cu ajutorul unui burete cosmetic, este rezistenta, se face extrem de repede si simplu.


Aveti nevoie de cat mai multe culori de oje, de bete de urechi, un burete cosmetic si de putina acetona.


Pornim de la o baza nude de la OPI. Asa arata unghiile la inceput:


Si vom ajunge la acest rezultat:


Dupa ce s-a uscat oja, vom incepe sa "pictam" unghiile. Punem putina oja pe burete si "stampilam" fiecare unghie de mai multe ori. Repetam procedeul cu fiecare culoare aleasa. Pentru ca rezultatul final sa arate cat mai bine, recomand ca spre sfarsit sa se foloseasca si cateva oje in nuante metalizate sau cu glitter.






In final vom curata excesul de oja cu ajutorul unui bat de ureche imbibat in acetona.



Rezultatul este extrem de interesant si poate fi aseamanat cu un grafitti sau cu brocart.


6 comentarii:

  1. humpty_dumpty4 mai 2013 la 13:53

    ok. cred că puteau fi alese nişte mâini mai finuţe, cu degete mai drepte, mai lungi, mai puţin zbârcite, eventual neschilodite. tot la fel, nu înţeleg de ce a fost nevoie ca fotografiile să fie făcute în acel decor - "rezultatul extrem de interesant de grafitti sau brocart" nefiind compatibil cu păpădia şi aracii de fasole, oricât de generos sau nonconformist ar fi privitorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mainile sunt ale mele. Imi pare rau ca nu sunt suficient de finute pentru gustul tau. In ceea ce priveste decorul... este unul natural. Papadia de care vorbesti tu, este o lalea. Iar aracii de fasole sunt "doar" niste superbi copaci cu flori de liliac. Iti sugerez sa-ti indrepti rautatile in alta parte.

      Ștergere
  2. Imi faceam si eu manichiuri gradient cu ajutorul buretului dar ideea ta e si mai interesanta si pare relativ usor de facut. Trebuie doar niste rabdare. Clar o trecem pe lista de "to do".

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult cum ti-a iesit finalu, mi-ai dat o idee cum sa-mi fac in sear aceasta manichiura.te pup>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragut au iesit! Imi place trucul!

    RăspundețiȘtergere