duminică, 26 mai 2013

Machiaj de vara cu tonuri nude si ombre lips

De cand mi-am deschis culoarea parului am redescoperit machiajul natural, in culori pamantii. Ador faptul ca pot sa port mai putin machiaj. Am inceput sa folosesc tot mai rar tusul (de care eram dependenta in perioada in care am fost bruneta), ceea ce imi prinde foarte bine, mai ales dimineata cand ma grabesc sa ajung la birou. In schimb nu am putut sa renunt, nu ca mi-as dori asa ceva, la rujurile in culori aprinse.

Machiajul pe care il port cel mai des, este pe nuante nude si pamantii. 

Pe pleoapa mobila aplic un roz pal, iar pe arcada si in pliul pleoapei adaug un fard bej usor sidefat. Acelasi bej il aplic si la baza genelor inferioare. 

Pentru un efect de lifting al ochilor aplic un fard maro inchis doar in coltul extern al ochiului (in pliu si putin pe arcada). La baza genelor inferioare aplic fardul maro doar in coltul extern.

Pe arcada, exact sub sprancene, aplic un fard iluminator, iar pe mucoasa ochilor un creion alb, care sa dea un efect de ochi mariti.

In ceea ce priveste machiajul buzelor, m-am indragostit de tendinta ombre! Eu am ales sa combin un ruj fuchsia la exterior, cu unul orange la interior.

Iata ce a iesit:




Iata cum ar arata acest machiaj cu alte culori de iris:





Pentru perioada urmatoare am mai pregatit doua materiale de acest gen: 
*candy make-up
*soft smokey eyes

Fotografii realizate de: Desidart
Editare foto by me

2 comentarii: