sâmbătă, 20 iulie 2013

Cum sa porti cel mai versatil cardigan in sase tinute diferite

In 2011 mi-am cumparat de la H&M acelasi cardigan in doua culori diferite. Foarte rar imi cumpar aceeasi piesa vestimentara pe mai multe culori, dar de aceasta data pur si simplu nu m-am putut hotari asupra unui singur produs. Ba mai mult, abia m-am abtinut sa nu-mi iau si pe bleu. Investitia a fost una foarte smart, caci am reusit sa le asortez la numeroase tinute, atat la unele casual, cat si la cele office. Inca regret ca nu l-am luat si pe al treilea :). 

Cel nude-rose mi-a completat de fiecare data tinutele feminine, elegante, in timp ce cardiganul portocaliu m-a ajutat sa dau o pata de culoare tinutelor casual si sa compun outfituri color-blocking extrem de interesante. 

Aceste piese vestimentare pot inlocui cu succes jachetele si pot fi purtate si ca bluze petrecute. Eu le-am purtat de cateva ori in acest mod si le-am accesorizat si cu cateva flori artificiale, astfel incat look-ul final sa fie mai spectaculos.


Tinuta office: http://ozfashionista.blogspot.ro/2011/05/tinuta-de-la-avanpremier-lets-be-nude.html

Tinuta office color-blocking: http://ozfashionista.blogspot.ro/2012/04/tinuta-de-la-v-for-vintage-dolce-vita.html

Tinute retro: http://ozfashionista.blogspot.ro/2011/11/meeting-melanie-galea.htmlTinuta casual boho-chic: http://ozfashionista.blogspot.ro/2012/11/preview-maison-martin-margiela-for-h.html

2 comentarii:

  1. Foarte interesante si inspirate alegerile prezentate si in acest articol.
    Mi-a placut in special cea cu |flower-power" :-)!

    RăspundețiȘtergere