miercuri, 15 ianuarie 2014

Rucsacul si fesul - accesorii must-have

Va mai amintiti outfitul pe care l-am purtat la evenimentul Wolford? Nu cred, caci in acea postare am pus accentul pe proiectul minunat la care m-a invitat Adina Necula sa iau parte, si nu am evidentiat hainele pe care le-am purtat. Totusi, acela ramane unul dintre outfiturile mele preferate din ultima perioada, asa ca mi-am dorit sa-i dedic o postare speciala, mai ales ca l-am "imbunatatit" cu doua dintre accesoriile must-have din acest an: fesul si rucsacul. 

Da, rucsacul se poarta inca din 2013, dar asta nu inseamna ca iese din tendintele noului an. In tot acest timp am cautat un model care sa-mi placa (oferta din magazinele de mass-market mi se parea extrem de saraca). Cand ma asteptam mai putin (caci in astfel de momente se intampla cele mai interesante lucruri), am dat peste modelul la care visazem, intr-un magazin pe care nu prea obisnuiesc sa-l frecventez: Reserved. Nu l-am luat pe loc, atunci cautam cadouri de Craciun si apoi a urmat o intreaga "lupta" pentru regasirea lui. Asa mi se intampla mereu, cand vad un produs care imi place, dar nu il cumpar, apoi ajunge sa ma obsedeze si ma intorc sa-l iau. Urmeaza dezamagirea, cand fie nu il mai gasesc, fie nu imi mai place.

In acest caz, stocul s-a epuizat uimitor, desi nu avea un pret mic. Ma si amuzam cand vanzatorii din magazin imi dadeau raspunsuri de genul "Le-am vandut de dimineata pe toate" (?!). In cele din urma, am gasit un ultim rucsac in magazinul din Afi, dar doar dupa ce una dintre vanzatoare s-a dus sa verifice in depozit. Cand faci cumparaturi in astfel de conditii si reusesti in final sa intri in posesia produsului dorit, parca ajungi sa-l pretuiesti mai tare :))) Si, la naiba, este doar un rucsac! (Unul minunat, pe care il ador! :)))

Cu fesul a fost o poveste asemanatoare. Am tot cautat unul negru care sa-mi placa si nu am gasit nimic interesant. Materiale proaste, caciuli groase etc. Intr-un final m-am gandit sa ma uit la produsele pentru barbati si am gasit imediat ceea ce imi doream! Este cel din imaginile de mai jos, si l-am luat de la New Yorker. 

Imi pare rau, dragilor barbati! Stiu ca aveti cel putin pe jumatate mai putine magazine de haine, dar chiar nu ne putem abtine sa nu va invadam vestimentatia. Ne plac blugi boyfriend, camasile si sacourile voastre si, mai nou, chiar si fesurile!

Foto: Roxana Arghirescu






 
In ceea ce priveste coafura... o sa o vedeti mai des. Asa arata parul meu natural si pot spune ca l-am redescoperit (mai mult din lene). Mi-am dat seama ca aceasta coafura o pot obtine in 10 minute, iar cea pe care mi-am tot facut-o in ultimii ani imi lua dublul. Cand ai un job full-time, unul part-time (blogul) si mai margi si la evenimente dupa program, orice minut castigat din ritualul de frumusete (fara a sacrifica rezultatul final), devine extrem de pretios.

 O accesorizare mai jucausa cu o cordeluta cu urechi de la Zara :)



Tinuta asta imi place pentru ca are mixul perfect de "ingrediente" - este sexy si feminina, este comoda si, datorita accesoriilor, foarte cool si moderna. Ma face sa ma simt extrem de bine cand o port. Multe persoane spun ca se imbraca in functie de starea de spirit. Da, este adevarat si asta. Dar, de cele mai multe ori aleg hainele in asa fel incat sa-mi schimbe starea de spirit si sa ma faca sa ma simt increzatoare, frumoasa, sexy s.a.m.d.



Am purtat:
Rochie si body - H&M
Colanti si fes - New Yorker
Rucsac - Reserved
Botine - Motivi
Cordeluta cu urechi - Zara
Curea - Dasha.ro

Voua cum va influenteaza hainele starea de spirit?

Kisses!
Oz

10 comentarii:

  1. sunt mare amatoare de fesuri! si imi place si cordeluta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cordeluta a facut senzatie de fiecare data cand am purtat-o :)

      Ștergere
  2. Nu imi vine sa cred ca te vad imbracata asa, geniala rochia aceea! Si parul, eu zic ca mai ia si el o pauza de la styling.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu iti vine sa crezi? :P Ma mai imbrac si casual, chiar si sport :))) Uite exemplu aici:
      http://ozfashionista.blogspot.ro/2011/11/cum-sa-porti-pantalonii-din-piele.html

      Ștergere
    2. Da, dar asta e a special kind of casual. Si e verde, culoarea mea preferata. Me likey!

      Ștergere
  3. Cred ca e una din tinutele mele preferate! Arati superb! Rochia e foarte frumoasa! E de anul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  4. E extraordinară ținuta! Ador rochia! Oare o mai fi în magazine?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Simona! Din pacate, nu cred. Eu am cumparat-o in preajma Craciunului, cand eram in cautare de cadouri.

      Ștergere