marți, 18 februarie 2014

Cea mai confortabila piesa din garderoba unei femei

Weekendul care tocmai a trecut, l-am petrecut la munte. In bagaj am inclus si doua piese din noua colectie Mim: o rochie pulover si un cardigan pufos de care mi-a placut din prima clipa in care l-am vazut. Nu stiu ce parere aveti voi despre cardiganele pufoase, dar eu le ador! Pentru mine, aceste piese sunt sinonime cu confortul.

Pentru tinuta mea casual, lejera, am ales sa fac un mix de imprimeuri. Cea mai simpla regula, atunci cand vrei sa porti doua printuri diferite, fara sa atargi prea mult atentia asupra acestui aspect, este sa tii cont de culori, si sa alegi aceeasi combinatie, chiar daca piesele au imprimeuri diferite.

Acesta este cel de-al doilea cardigan pufos din colectia Mim, care si-a gasit locul in garderoba mea. Primul este mult mai versatil, fiind negru, dar acestuia pur si simplu nu i-am putut rezista. Printul aztec m-a cucerit!

.................................................
This is my second fluffy Mim cardigan. The first one is black, and more versatile, but the new one it was simply irresistible! The aztec print blow my mind away!

Foto by: Roxana Arghirescu




 Am purtat:
Cardigan si rochie Mim
Cizme H&M









Voi ce piese preferati, atunci cand vreti sa va simtiti confortabil?

Kisses!
Oz

3 comentarii: