luni, 10 februarie 2014

I have a bag addiction. Who's with me?

Unele femei sunt pasionate de pantofi, altele de bijuterii sau de genti. Eu am cate putin din fiecare :))) dar obsesia pentru genti se manifesta cel mai intens. Daca imi place o geanta, cu greu ii pot rezista, iar cu majoritatea pieselor din "colectia" mea pot spune ca a fost dragoste la prima vedere. Cam asa stau lucrurile si cu "personajul principal" al acestei postari. Este vorba despre o geanta Meli Melo, semnata de un designer roman. 

Meli Melo tocmai a lansat o colectie PreSpring 2014, care a fost realizata in colaborare cu trei tineri designeri: Cristina Deleanu, Sonia Silisteanu si Sorina Banica. Noile accesorii, care se regasesc in colectia Amex, au fost inspirate de femeia puternica, determinata, pasionata de moda si implicit, de shopping.

Desi mi-au placut mai multe accesorii din noua colectie Meli Melo, geanta semnata de Cristina Deleanu m-a atras ca un magnet!

Foto: Roxana Arghirescu






Am purtat:
Geanta Meli Melo
Colier sammydress.com
Blugi, bratari si body H&M
Cizme no name

Va las sa descoperiti si celelalte accesorii realizate de cei trei tineri designeri pentr Meli Melo. Pentru mai multe detalii, puteti intra pe http://melimeloparis.ro/colectii/amex.html.




9 comentarii:

  1. Imi place foarte mult culoare la par...imi poti spune ce vopsea folosesti?

    nice outfit

    www.eager4fashion.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci! Nu stiu sa-ti spun :( Ma fac la salon, Liza de la Hair Wellness and more este responsabila pentru culoarea mea.
      https://www.facebook.com/pages/Hair-Wellness-and-more/288592161161383
      Cand vii in Bucuresti, ii poti face o vizita, este extraordinara :)

      Ștergere
  2. Cea aleasa de tine e si favorita mea, urmata de aceasta http://melimeloparis.ro/produse/genti-casual/geanta-de-dimensiuni-medii-albastra-e13acc000hx31-ax14v.html.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a fost greu sa ma decid intre cea din fotografii si aceasta http://melimeloparis.ro/produse/genti-casual/geanta-de-mici-dimensiuni-in-trei-culori-e13acc000dsg4-ax14v.html :)))

      Ștergere
  3. Superba tu, geanta, machiajul, coafura impecabila!

    Te imbratisez cu drag si iti doresc o saptamana minunata!

    Dora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dora!

      Chiar sper sa reusim sa ne cunoastem la un moment dat!
      Kisses! O saptamana minunata si tie!

      Ștergere
  4. geanta ta e superbaaa.iar tu o papusa.hamm mi'ar placea sa iti vad colectia de genti

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ai reusit sa vezi postarea pana la urma. Chiar mi-ai dat o idee bune. Am mai facut anul trecut o postare despre curelele mele, o sa fac una asemanatoare si despre genti :D

    RăspundețiȘtergere