miercuri, 26 februarie 2014

Povestea din spatele Ghidului de Frumusete Diva Hair 2014

Fiecare an petrecut in cadrul DivaHair.ro a fost marcat de lansarea unui nou numar din Ghidul de Frumusete. A venit momentul sa-l lansez si pe cel de-al cincilea, mai frumos si mai special decat toate celelalte.

De ce spun asta? Pentru ca a fost prima data cand am realizat noi coperta de la 0, in urma unui concurs lansat in randul cititoarelor Diva Hair.

Ideea mi-a venit in 2013 in urma unui focus-group cu femeile din comunitatea site-ului. Ele mi-au spus atunci ca si-ar dori sa apara pe coperta Ghidului, asa ca nu am stat prea mult pe ganduri anul acesta si am facut tot posibilul sa le indeplinesc visul. Nu a fost usor, acesta este si motivul pentru care am cam amanat lansarea cu mai bine de o luna, dar a meritat!

Maria Caminschi a fost cea care a castigat si careia a trebuit sa-i facem un makeover, primul la care mi-am adus si eu contributia.

Maria inainte de makeover

Ce trebuie sa stiti despre Maria?

Are 30 de ani si, daca ma intrebati pe mine, as spune ca are ochii si buzele Angelinei Jolie. Aceste atuuri au fost puse in evidenta de Suzana Visan, iar de parul ei rar s-a ocupat Liza de la Hair Wellness and more, care a reusit sa faca minuni si sa-i dea un volum incredibil!


Mie mi-a revenit misiunea sa fac stylingul pentru sedinta foto. Silueta ei este una androgina, asa ca toate tinutele alese au avut detalii de croi care sa dea senzatia unor forme. Rochiile perfecte cu peplumul, umeri proeminenti si suprapuneri de materiale  le-am gasit in atelierul Simonei Semen, iar incaltamintea a fost semnata de PassepartouS.







Multumirile speciale merg spre Mihnea Ratte, care a surprins-o pe Maria in cele mai frumoase cadre, dar si spre cei de la Casara, in showroom-ul carora am facut sedinta foto.

Acum ca v-am spus povestea din spatele Ghidului, va invit sa-l rasfoiti. Pe langa povestea Mariei veti descoperi cele mai importante tendinte din moda si beauty, un bi-interviu cu Giulia Anghelescu si Elena Gheorghe, dar si doua interviuri cu bloggeritele Sandra Bendre si Ioana Chisiu!
....................................................................

Every year we launch an online magazine called: Diva Hair Beauty Guide in which we present the newest trends from fashion and beauty. This year was a special edition. We managed to also do the cover from zero. We organized a contest among our readers, and the winner got the chance to be on the cover. The lucky one was Maria Caminschi. She went through a total makeover and I was responsible with the styling for the photo-shoot. It was such a nice experience! Hope you like the result!

Un comentariu: