miercuri, 19 februarie 2014

Povestea papusii Oz style

Astazi am avut parte de o surpriza extraordinara! Am primit la birou o cutie roz. Nu aveam nici cea mai vaga idee ce continea. Am deschis-o si am gasit o felicitare, pe care era scris: “Vrei sa fie smartphone-ul tau?” HUAWEI. Mesajul din interior, scris de mana (da, inca mai exista oameni care depun un asemenea efort <3), avea sa dezvaluie misterul. Primisem Papusa Oana!




Pe mine chiar m-au nimerit cand au spus: "relatia pe care o ai cu smart-phone-ul tau, obiectul cu care suntem siguri ca petreci cel mai mult timp intr-o zi". Au spus asta persoanei care a inventat expresia: "cu un smart-phone nu o sa te simti singur niciodata" :). Da, cam asa stau lucrurile in cazul meu.

Acesta a fost unul dintre acele momente in care mi-am dat seama ca sunt tare norocoasa, ca am aceasta pasiune, acest blog, si ca am ocazia sa intalnesc oameni atat de creativi, cu idei extraordinare, care ma fac sa ma simt speciala. Sunt convinsa ca nu este deloc usor sa gandesti o campanie si sa o pui la punct atat de bine, sa reinventezi mereu roata, si sa reusesti sa surprinzi. Celor de la Echipa de PR le-a iesit de minune!

Papusa este adorabila si chiar poarta o tinuta inspirata de un outfit in care am pozat la finalul lui 2012, semnata de Lachatterie, pentru o postare de Craciun. Iar in mana, Papusa Oana are un telefon Huawei Ascend P6, care il luna februarie poate fi cumparat la un pret special din magazinul online vodafone.ro


Cine este artistul talentat din spatele acestor papusi minunate? Se numeste Maria Mandea, iar “atelierul de papusi”, desi poarta denumirea de Micul HAOS, eu i-as spune “Casa cu dorinte implinite”, caci oricine cred ca si-ar dori sa primeasca o astfel de papusa cadou, care sa-i semene (aviz barbatilor care nu stiu ce cadou sa faca de 1-8 martie :p). Sau poate ca am fost atat de impresionata, pentru ca m-am jucat prea mult cu papusile cand eram mica... ?


 
A doua surpriza am avut-o in momentul in care am intrat pe pagina de facebook a Micului Haos si am vazut toate cele 20 de papusi-bloggerite! Sunt absolut geniale! Abia astept sa le descopar treptat. Spre exemplu, eu stau in poza de grup langa CristinaFeather, iar in fata mea este Silvia de la Bucharest style :)

 
Nu-i asa ca ideea celor de la Echipa de PR & Huawei este minunata?!

Aceasta este a doua surpriza placuta din luna februarie. Nu pot sa nu amintesc pictura realizata dupa o fotografie de-a mea, pe care am primit-o din partea celor de la Golin Harris &  Palmolive Romania & Lady Speed Stick Romania.

8 comentarii:

  1. Cat de tare e ideea! Imi place la nebunie <3
    Mi-ar fi placea si mie o astfel de papusica, e asa cute :)
    * P.S: Au si adaptat-o, sa nu ii fie prea frig cu peep toe shoes, i-au dat botinute :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt toate extrem de haioase :D Este si mai dragut cand faci asocierile dintre papusi si bloggeri si adevaratele tinute din care s-au inspirat.

      Ștergere
  2. Ce haioasa e poza de grup!! :)
    www.cristinafeather.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut super mult! Ma bucur ca Maria Mandea s-a gandit sa faca aceasta poza inainte de a le expedia :)

      Ștergere
  3. Ce haioasa e poza de grup :))) Puteau sa va faca putin mai frumoase, pentru ca voi sunteti mai frumoase, cu siguranta :*

    miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate mi-am dat eu seama, papusa este standard. Doar parul, culoare ochilor si vestimentatia difera :)

      Ștergere
  4. Creativi cei de la Echipa de PR & Huawei. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super tareeeeeeeeeeeeee.Super cool papusile, si ideea in sine este geniala. Tinuta ta este super faina.

    RăspundețiȘtergere