marți, 25 martie 2014

3 ani de Oz style!

Va invit la petrecerea mea virtuala!

 Ce sarbatorim?

3

2

1
............

LA MULTI ANI Oz style!




Au trecut trei ani de cand am facut prima postare pe Oz style! Nu imi vine sa cred! S-au schimbat atat de multe lucruri de atunci... Initial a fost lansat pentru a sustine un proiect de-al meu, Comunitatea Fashionistelor Diva Hair. Intre timp, a devenit o importanta parte din mine, din activitatea mea de zi cu zi. Mai exact, a devenit cel mai drag proiect, jobul meu part-time (care imi mananca tot timpul liber, dar nu regret nicio secunda), fara de care nu imi mai inchipui existenta si care, treptat, m-a ajuta sa-mi indeplinesc o buna parte din dorintele pe care le-am avut de-a lungul timpului din punct de vedere profesional. Este incredibil cat de mult mi-a schimbat viata si sunt convinsa ca acesta este doar inceputul.

Va spuneam in materialul de saptamana trecuta, cel cu tendintele de beauty, ca voi avea mai multe postari aniversare, printre care si una legata de prietenie, caci un alt avantaj al blogului este strans legat de acest aspect. Practic, prin intermediul lui am ajuns sa cunosc oameni minunati, pe care ii apreciez si ii admir, si cu care imi face placere sa-mi petrec timpul. In aceasta postare am inclus doua dintre bloggerite de care sunt mai apropiata, dar ele nu sunt singurele. De fapt, in toate aceste postari aniversare am incercat sa implic persoanele care imi sunt dragi, asa ca va recomand sa nu le ratati!

Astazi o sa vreau sa va vorbesc despre Gabriela Atanasov, un izvor de inspiratie pentru toate femeile care cred ca sunt prea tinere pentru a-si incepe o cariera, pentru a lupta pentru dorintele lor. Ei bine, aceasta fata minunata are doar 22 de ani (Da, ati citit bine! Este nascuta in `91!) si deja si-a construit propriul brand de haine, Sweet Paprika. Cu siguranta, multi ii dau 25-26 ani, chiar si eu obisnuiam sa cred asta pentru ca reusitele ei profesionale vorbesc despre ea si par demne de o persoana trecuta mai mult prin viata. Nu in ultimul rand, seriozitatea cu care ea isi construieste imaginea, o face sa para mult mai matura decat este. Realitatea ramane una singura: Gabi este extraordinara si multe tinere ar trebui sa o ia drept exemplu!


Pe Carmen Negoita am cunoscut-o in urma cu mai putin de jumatate de an, atunci cand am colaborat la realizarea M Calendar-ului. Intamplarea a facut ca noi sa fim programate in acelasi weekend la sedinta foto,  si sa fim partenere de drum de la Bucuresti spre Sibiu si inapoi. Nu stiam cum este, nu reusisem sa mai socializam pana in acel moment, si tare incantata am fost cand am descoperit o persoana atat de calda, de modesta si de sociabila! Cum sa nu-ti placa sa interactionezi cu astfel de persoane?!







Nu mi-am inchipuit niciodata ca voi merge in aceasta directie cu blogul, ca o sa ajunga sa ma defineasca atata de bine. In toti acesti trei ani, sau mai bine spus in ultimul an, de cand m-am dedicat mai mult acestui proiect, am invatat ca trebuie sa am incredere in mine, in planurile mele, si sa fac tot posibilul pentru a le materializa. Daca eu cred in mine, o vor face si cei din jur.

Urmati-va visurile si nu renuntati niciodata la ele. Satisfactia pe care o veti obtine atunci cand vor deveni realitate, nu se va compara cu nimic altceva pe plan profesional!


PS: Nu ratati postarile urmatoare!

Kisses!
Oz

12 comentarii:

  1. Foarte, foarte frumoase fotografiile! <3
    Si cuvintele tale la fel! :)
    La multi ani blogului tau si la cat mai multe proiecte si succese!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Oana si mult succes in continuare! Iti citesc blogul cam de 2 ani, dar nu m-am mai oprit de cand l-am descoperit!
    Sunteti superbe in aceste fotografii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriela Ciobanu26 martie 2014 la 09:24

    Felicitari! Si la cat mai multe succese in tot ceea ce faci!

    Pozele sunt wow si iti sta foarte bine in rosu! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani cel putin la fel de frumosi, cu proiecte stylish si evenimente memorabile! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani blogului tau! Sa ai parte de cat mai multe vise implinite! Toate trei aratati minunat si pozele sunt foarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  6. WOW! Sunteti superbe! Citesc constant blogurile tuturor si va admir de fiecare data outfiturile. Felicitari Oana si La multi ani!

    www.eager4fashion.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Superba rochia, arati superb, iti vine perfect! Imi place rosul!!
    Multi, multi ani inainte! Sa ai multe succese si sa ti se indeplineasca toate visele!
    Pupici!
    Andrushka

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Arati minunat! La cat mai multe momente frumoase pe care sa le impartasesti cu noi in continuare! :*

    Veronica

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, Oana!! Felicitari pentru tot ce ai realizat! Postarea e absolut minunata <3

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoase fotografiile :)
    Felicitări și succes în continuare !

    RăspundețiȘtergere
  11. Va multumesc pentru mesajele frumoase pe care mi le-ati lasat! Va pup si va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce frumos! La multi ani! :D Sper ca si in viitor, blogul sa iti aduca tot mai multe experiente minunate!
    Superbe pozele!

    RăspundețiȘtergere