vineri, 21 martie 2014

Cand ai senzatia ca lucrurile sunt prea misto pentru a fi adevarate...

Astazi vreau sa va povestesc despre un nou proiect pe care a trebuit sa il implementez pentru Diva Hair. Cu doar o saptamana in urma am aflat ca vom colabora cu cei de la AXN Romania si ca va trebui sa organizez o sedinta foto inspirata din serialul Hannibal. Nici nu va puteti inchipui cat de entuziasmata am fost, mai ales ca urmaream serialul, era cu episoadele la zi, si abia asteptam sa fie lansat si cel de-al doilea sezon. De fapt, de aici a pornit si proiectul, pentru ca vom celebra lansarea noului sezon, care va avea loc pe 7 aprilie!

Zis si facut! In cel mai scurt timp (3 zile) am pus la cale totul, iar sedinta foto este de departe una dintre cele mai frumoase pe care le-am organizat pana acum! Recunosc, de aceasta data am avut si noroc si lucrurile s-au legat mult mai repede.

De ce spun ca am avut noroc?

- Am colaborat pentru prima data cu Iris Serban. Am apreciat enorm deschiderea ei fata de acest proiect si rapiditatea cu care mi-a oferit feed-back. 
- Pentru partea de hair & make-up am lucrat cu cei de la Beauty District (Marilea Stoian make-up & Andrada Plesa hair style)! Si cred ca este suficient sa va spun doar atat, ca sa-mi intelegeti entuziasmul.
-  Am gasit locatia perfecta pentru a ne transpune in povestea lui Hannibal: Vang Gogh - Sala Tupl.




Am purtat un tricou Diva Charms

Pentru a-mi pune proiectul in aplicare, mi-am ales doua partenere care imi sunt extrem de dragi. Trioul racusoarelor (caci toate suntem in aceasta zodie) a fost format cu Manuela si Gabriela!







Suportul fotografic a fost asigurat, ca de fiecare data, de unul dintre favoritii mei: Mihnea Ratte!
Rezultatul... unul magnific, desigur! Va mai tin in suspans pana saptamana viitoare :) Pana atunci, va las un mic preview:

Pentru mai multe imagini de making-of, va astept pe profilul meu de Instagram!

Kisses!
Oz

4 comentarii:

  1. Aveti idee unde s-au mutat magazinele Hatu si Tranio din Complex Herastrau ? Multumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai fost de foarte mult timp in Complexul din Herastrau. Imi pare rau sa aud ca nu mai sunt acolo, erau intr-adevar cele mai frumoase magazine de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragutz e tricoul, de unde e?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este Diva Charms http://www.diva-charms.com/product/935/tricou-friday.html Gasesti pe site mai multe tricuri cu mesaje interesante.

      Ștergere