luni, 17 martie 2014

Cum sa obtii un par lung in mai putin de 1 minut

Imi doream de foarte mult timp un par pana la mijloc, dar lungimea podoabei mele capilare pare sa stagneze, si asta pentru ca aleg sa il tund periodic decat sa stau cu varfurile despicate. In cele din urma, am gasit o solutie! Mi-am ales extensii de par natural de pe Bueno Bia.ro. Am optat pentru o tresa de 50 cm lungime, prevazuta cu 5 clame, care o fac extrem de usor de aplicat. In mai putin de 1 minut pot obtine un par mai lung si mai bogat! Pare incredibil, nu-i asa?!




Iata ce pasi urmez atunci cand aplic tresa:

Separ partea de top de restul parului.



Fixez partea de top cu agrafe, cleste, sau orice alt accesoriu de par.


Desfac fiecare clama de pe tresa si incep sa o aplic la radacina. Pornesc din centru spre exterior, cea din mojloc fiind prima clama prinsa de par.


Parul poate fi optional tapat, inainte de a aplica tresa. Aceasta metoda este recomandata persoanelor cu parul fin, subtire. Eu nu am nevoie, deoarece am firul de par gros si poate sa sustina tresa.




La final se desface partea de top si se aranjeaza parul peste tresa.
Sfaturi utile:

- Foarte putine persoane reusesc sa gaseasca extensii care sa aiba aceeasi culoare cu parul lor. Acesta a fost si cazul meu. Pentru a obtine aceeasi nuanta, este recomandat sa le vopsim. Eu am incercat sa fac asta, dar inca nu am obtinut rezultatul pe care mi l-as fi dorit. Desi extensiile sunt realizate din par natural, vopseaua nu prinde la fel ca pe propriul nostru par. 
- Chiar daca nu are aceeasi culoare, poate fi folosita in coafuri ce necesita un par mai lung si mai bogat, ceea ce am si facut, iar in postarea urmatoare o sa va arat rezultatul. In impletituri chiar se vede extrem de bine.
- Tresa o recomand pentru "incepatoare". Este atat de usor de aplicat, incat oricine s-ar descurca.

2 comentarii:

  1. Iti sta foarte bine cu parul atat de lung, ma gandesc si eu sa imi iau niste extensii doar ca am aceeasi problema cu culorile, sper sa gasesc ceva cat mai asemanator cu nuanta mea, oricum tu arati genial cu ele!
    Pop Culture&Fashion Magic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci tare mult! Da, sunt super incantata de ele. Ramane sa mai experimentez cu nuantele, pana reusesc sa o fac sa aiba aceeasi culoare cu cea a parului meu :)

      Ștergere