joi, 6 martie 2014

Din ce magazin ne imbracam pentru a fi in tendinte?

Trebuie sa recunosc, New Yorker-ul s-a ridicat mult in topul brandurilor mele preferate de mass-market. Noua colectie este absolut superba! Va spuneam intr-o postare recenta ca am fost invitata sa aleg si sa va prezint doua tinute cu piese din colectia abia lansata. Mi-a fost greu sa imi aleg tinutele si asta pentru ca as fi luat jumatate din magazin cu mine. In cele din urma, am plecat acasa cu outfitul double denim si cu o multime de alte haine cool, cu care am compus o tinuta in tendinte, din mai multe piese must-have in acest sezon: 

- plicul impaturit (tendinta lansata de Burrbery);


- tricoul sport cu mesaj (Make a Wish);
- jacheta must-have (o combinatie extrem de interesanta intre doua geci populare: parka si biker jacket);
- fusta asimetrica si cu slit pe mijloc;


- nu in ultimul rand, outfitul complet in stil sporty-chic, o tendinta tot mai des intalnita atat in prezentari cat si in peisajul urban.

Pozele au fost facute de magnificul Mihnea Ratte in zona cu cele mai interesante graffitiuri din Bucuresti: intersectia dintre Stirbei Voda cu Berzei.

  
Am purtat:
Outfit complet New Yorker


Cu barza emblematica :)








Acestea au fost propunerile mele de tinute cu piese din noua colectie New Yorker.  Sunt primul blogger de moda cu care au acceptat sa colaboreze, ceea ce poate doar sa ma flateze. Sper ca ambele au fost o sursa de inspiratie pentru propriile voastre outfituri de zi cu zi.

Daca va place stilul meu vestimentar si vreti sa imi ascultati sfaturile in materie de moda, nu ratati evenimentul organizat in acest weekend in Ploiesti Shopping City. Pe 8 martie, de la ora 16:00, voi fi in zona Fashion & Beauty Corner si voi vorbi despre tendintele din 2014! Ne vedem acolo!

4 comentarii:

  1. Foarte draguta tinuta, imi place cum ai ales sa ne prezinti noile tendinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Off de cand astept eu tendinta asta cu plicul indoit/maleabil incat sa il pot strange in mana. Pana acum l-am vazut doar in niste ilustratii pe net si ma bucur sa vad ca il au si la new yorker :D Ambele tinute au fost foarte frumoase. Felicitari pentru colaborare, la cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, Andreea! Cel de la New Yorker are un pret extrem de bun - doar vreo 49 lei. Sper sa-l mai gasesti in magazine :)

      Ștergere