duminică, 23 martie 2014

In spatele unei femei puternice se afla...

Se spune ca in spatele unui barbat puternic se afla intotdeauna o femeie. Dar in spatele ei cine sta? Ei bine, daca ma intrebati pe mine, in spatele unei femei se afla mereu alte femei puternice! In cazul meu, sunt chiar 3: mama, sora si Isabel, una dintre cele mai bune prietene.


Sora mea, Roxana:

Am fost mereu mai sensibila si moale si nici nu vreau sa-mi imaginez cum as fi fost daca nu ar fi existat ea, sora mea, jumatatea mea de fier, cea care a stiut mereu sa ma imbarbateze, sa ma incurajeze, sa ma sprijine, sa imi dea forta care mie mi-a lipsit in copilarie. Ea a fost cea care ma cara cu ea la "bairame" si in excursiile cu colegii ei, desi eram antisociala si diferenta dintre noi era de 4 ani si jumatate. Tot timpul m-am gandit ca daca as fi fost eu sora cea mare, as fi lasat-o acasa. Ea nu a facut asta.

A fost alaturi de mine cand am avut prima mea deceptie in dragoste, cand am trecut prin cele mai depresive momente, cand m-am inscris la liceu si apoi la facultate... de fapt, cam ea a fost cea care mi-a ales domeniul asta, jurnalismul, care in cele din urma mi s-a potrivit ca o manausa. Cum sa nu o iubesc?!




Mama Flori:

Sunt extrem de atasata de familie. Nu cred ca as putea sa plec din tara vreodata si sa-i las in urma, sa-i vad doar o data la nu stiu cati ani. Cum sa o las pe mama, cea mai draga fiinta?! Ce sa va spun despre ea?... Ca este cea mai iubitoare mama? Ca spiritul ei de sacrificiu nu cunoaste limite?

Este fiinta care ne-a crescut, cum a stiut ea mai bine, si care nu a tinut cont de faptul ca isi sacrifica fericirea in procesul asta. A asteptat sa ne facem mari si apoi a luat cele mai importante decizii din viata ei: a divortat, a dat la facultate si si-a luat carnetul, toate astea la peste 45 de ani! Ea este prietena mea si am grija sa-i spun in fiecare zi cat de mult o iubesc!





Prietena mea, Isabel:

Pe Isabel o stiu de mai bine de sase ani. La inceput nici nu ne-am inteles... a fost nevoie sa schimbam mediul in care ne-am cunoscut, ca sa ne redescoperim si sa ne dam seama cate lucruri avem in comun. Ea este cea care sta in spatele Oanei ambitioase, cu planuri mari pe plan profesional. Ea este o continua sursa de inspiratie pentru mine, in ceea ce priveste cariera. Ea este cea care ma incurajeaza mereu sa visez la lucruri marete, ma impinge de la spate, incearca sa ma faca sa-mi vad si eu potentialul. Majoritatea reusitelor mele profesionale i le datorez ei. Ea este cea care m-a invata ca nu este suficient sa-ti doresti sa reusesti pe plan profesional, ci trebuie sa lupti cu toate fortele pentru a-ti indeplini dorintele.


Fotografiile cu aceste femei minunate din viata mea au fost facute in cadrul proiectului "We <3 you by Nomasvello Romania", centru care in luna martie va asteapta cu reduceri de pana la 50% pentru sedintele de IPL pentru zonele mici!

Daca v-ati saturat sa va luptati in fiecare luna cu parul nedorit, epilarea prin metoda IPL poate fi solutia salvatoare. Un tratament complet presupune un  numar de 6-12 sedinte iar numarul de sesiuni depinde de: culoarea pielii, a parului, adancimea radacinii firului de par, zona tratata, sexul si varsta clientului sau statusul hormonal.

De aceea este recomandat ca tratamentul sa se inceapa in sezonul rece sau primavara, pentru a pregati din timp corpul pentru expunerea la soare si a scapa de stresul parului nedorit in orice moment al zilei.

Eu sunt in plin proces de epilare definitiva si sunt mai mult decat incantata. Mie mi-a schimbat modul de viata. Va recomand epilarea prin metodata IPL! Grabiti-va sa va faceti o programare! O sedinta costa doar 67,5 lei in luna martie!

4 comentarii:

  1. Ce frumos le-ai descris, mi-a placut foarte mult postarea asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca ti-a lasat Cristina comentariu, nu m-am putut abtine sa nu iti las si eu gandurile mele :)
    Mi-a placut foarte mult postarea ta, e foarte diferita fata de ce citesc in general pe bloguri.
    Mi se pare ca ai crescut intr-o familie foarte frumoasa.
    O admir mult pe mama ta si in general pe toate femeile care au curaj sa faca schimbari majore in viata lor, fara sa tina cont de varsta, status social, fara sa se gandeasca ce va spune lumea si alte asemenea aspecte. Mi se pare o femeie curajoasa si ambitioasa si am impresia ca tu ii semeni, nu-i asa? :)
    Si pana acum nu am observat, dar in pozele astea mi-am dat seama ca tu si sora ta semanati destul de bine <3
    *Si eu am inceput epilarea definitiva acum ceva vreme si mai am cateva sedinte pana termin. Abia astept.
    O saptamana frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc, dragelor! Mi s-a tot spus ca aceasta postare a fost "altfel" si ca am reusit sa emotionez... Nu ma asteptam, nu am facut altceva decat sa scriu cat am putut eu de sincer, ceea ce simt pentru ele :)

      Ștergere