duminică, 2 martie 2014

The double denim trend

New Yorker a lansat recent o noua colectie si am fost invitata sa-mi aleg piesele preferate. Trebuie sa recunosc faptul ca am fost impresionata de ceea ce am gasit in magazin, toate piesele fiind extrem de moderne. Oricine vrea sa dea un suflu nou propriei garderobe, este suficient sa faca o sesiune de shopping la New Yorker. Piesele cheie ale colectiei par sa fie cele specifice anilor '90, care revin in mare forta in 2014. 

M-au cucerit iremediabil jachetele din denim, din imitatie de piele, biker style, parka, bomber jacket... numeste orice stil de jacheta si o vei gasi la New Yorker. Mi-a fost foarte greu sa-mi ales una. In postarea urmatoare veti vedea pentru ce model am optat.

Prima tinuta pe care vreau sa vi-o prezint urmeaza trendul double denim. Imi cautam o pereche de boyfriend jeans inca din vara anului trecut, dar niciun model nu parea sa fie pe gustul meu. Din fericire, la New Yorker am gasit o pereche care sa se incadreze in preferintele mele, fiind cu talie inalta. 

Camasa nu este nici ea una obisnuita, fiind accesorizata cu cateva pietre pastelate, care o fac sa fie mult mai interesanta. Pentru a da putina feminitate acestui look, mi-am completat tinuta cu piese si accesorii in culori romantice, delicate, precum nude, somon si portocaliu.

Trendul double denim a fost intens promovat si in sezonul primavara-vara 2014. Multe case de moda au venit cu propriile outfituri care sa consolideze importanta acestei tendinte, dar Balmain si Barbara Bui au fost cele care si-au exprimat obsesia pentru acest trend.

............................................................................

New Yorker has just launched a new collection, and I was invited to choose my favorite items. Since I’m obsessed with the double denim trend, that designers such as Balmain and Barbara Bui promoted this season, I picked a perfect high waist boyfriend jeans, and an embellished denim shirt to complete my look with 90’s vibe. Hope you like it!


Desi in sezoanele trecute se miza pe tinute cu piese din denim in culori diferite, sezonul acesta designerii au preferat sa-si asorteze outfiturile. Totusi, in topul preferintelor mele raman acele look-uri in care camasa si jeansii nu au aceleasi nuante. 

 


Am purtat:
Blugi si camasa - New Yorker
Pantofi, bratara si palton - H&M
Caseta - Dasha.ro

Nu ratati urmatoarea postare! Va voi prezenta atunci cea de-a doua tinuta New Yorker!

Kisses!
Oz

7 comentarii:

  1. imi place foarte mult outfitul tau! paltonul este adorabil, la fel si clutch ul. Ai dreptate; si mie imi place mai mult ca piesele denim sa fie de culori diferite atunci cand fac parte dintr-un singur outfit! Sooo CHIC!

    www.eager4fashion.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Paltonul este adorabil si imi place foarte mult cum iti vin blugii! ti-a iesit de minune suprapunerea denim pe denim :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place la nebunie combinatia denim-denim si ai ales doua piese minunate! Paltonasul e superb si imi place enorm cum ti-ai prins parul <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, Julie! Si eu am facut o adevarata obsesie pentru bobul fals, ba chiar mi-am mai tuns din par, astfel incat sa-l pot face mai bine, sa se aranjeze perfect :D

      Ștergere
  4. Super combinatia denim denim, si mie-mi place, arati foarte bine, iar mantoul pudrat e superb!!

    http://diana.doubleweb.ro/

    RăspundețiȘtergere