luni, 8 septembrie 2014

Modern office outfit

Zilele calduroase, in care mai putem purta hainele de vara, sunt numarate, asa ca profit de fiecare ocazie in care vremea imi permite sa mai imbrac topuri cu spatele gol sau tinute all white.

Asta am facut si in weekend, cand am purtat topul meu preferat cu spatele gol, o piesa cu un croi specific unui frac - tip coada de randunica. Pentru a-i pune in evidenta designul masculin, l-am purtat cu o pereche de pantaloni pana cu talie inalta. Rezultatul: ceea ce eu numesc o tinuta office indrazneata, cu personalitate, care ma face sa ma simt puternica si senzuala in acelasi timp.

"Once, power was considered a masculine attribute. In fact, power has no sex."

PS: Nu mi-am mai indreptat de foarte mult timp parul. Credeti ca imi sta mai bine cu el asa?

 Am purtat: 
Top Lashez
Pantaloni Koton
Pantofi Zara
Plic Dasha
Curea H&M







4 comentarii:

  1. Iti sta foarte bine cu parul drept!!! Iti sta bine si cu el buclat, dar stii ca eu am o slabiciune pentru parul drept :P! :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mukt outfitul, bluza chiar e deosebita :D iti sta bine oricum te-ai aranja; mie personal imi plac buclele tale, probabil pentru ca eu nu sunt in stare sa le fac, nici cu placa nici cu ondulatorul. :)

    Am si o mica intrebare: am vazut un articol mai vechi legat de comanda la sammydress.com. Eu am facut o comanda mai demult, am vrut sa platesc online cu cardul, dar dupa ce am facut comanda mi-au cerut o copie scanata a cardului, ceea ce mi s-a parut foarte riscant si am preferat sa anulez comanda. Tu iti amintesti ce varianta de plata ai folosit? ai platit prin paypal?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Magda! Merci pentru feed-back. Legat de Sammydress, am platit cu cardul si nu mi-au cerut o copie scanata. Intr-adevar, pare foarte ciudat. Mai bine te reorientezi catre alte site-uri. Eu nu as mai comanda niciodata de acolo. Prima experienta m-a lamurit.

      Ștergere