joi, 5 ianuarie 2012

Kitul meu de produse pentru ingrijirea parului

Mi-am propus sa incep 2012 cu postarile pe care le promisesem la sfarsitul anului trecut asa ca astazi o sa vorbesc despre produsele pentru ingrijirea parului pe care le ador!


Din kitul meu de produse fac parte:
- samponul Goldwell Dualsenses Scalp Regulation
- balsamul Goldwell Dualsenses Rich Repair
- ser anti frizz by Label M
- Dry shampoo by Lambel M
- Fixativ cu fixare naturala CHI

Produsele Goldwell le-am descoperit intamplator. Mi-am comandat online un parfum si am primit si mostre ale acestor produse. Deoarece nu eram multumita de samponul pe care il foloseam in acea perioada m-am hotarat sa incerc mostrele. Am fost extrem de incantata asa ca mi-am comandat si eu. Am ales un sampon anti-matreata ( Goldwell Dualsenses Scalp Regulation) deoarece scalpul meu o ia razna dupa fiecare vopsire. Efectele se vad de la prima utilizare!

Balsamul Goldwell Dualsenses Rich Repair
imi lasa parul moale iar in combinatie cu serul anti frizz by Label M face adevarate minuni! Deoarece am parul uscat spre varfuri acest ser il aplic cat timp parul este inca umed. Este suficienta o bobita de ser (cat o migdala) pentru ca varfurile parului sa devina matasoase. Acest produs l-am descoperit recent si de atunci am devenit dependenta de el! Esentele tari chiar se tin in sticlute mici caci flaconul are doar 30 de ml, insa deoarece este suficienta o cantitate mica de produs, la fiecare folosire, nu se termina repede.

Dry shampoo este un alt produs pe care orice femeie ar trebui sa-l aiba. Este  o "arma" de urgenta atunci cand ti se ingrasa parul si nu ai timp sa te speli pe cap. Parul meu se ingrasa la radacina  in timp ce restul parului ramane normal. Daca pulverizez  la radacina putin sampon uscat problema se rezolva. Evident ca nu trebuie sa abuzezi de acest produs. Eu il aplic dimineata iar seara, cand am mai mult timp la dispozitie, ma spal normal.

In privinta fixativului... pot sa spun ca uram acest produs de styling. Am parul ondulat, cu firul gros deci (de cele mai multe ori) nu am nevoie de el. In plus nu suportam nici mirosul lui. Totul s-a schimbat dupa ce am descoperit fixativul CHI cu fixare naturala. Nu imbacseste parul, nu il face lipicios sau lucios si, in plus, miroase atat de placut!

A fost o vreme in care foloseam foarte des Spray heat protection si de luciu tot de la Label M, insa de cand am descoperit serul anti frizz nu mai simt nevoia sa le folosesc. Totusi, sunt doua produse bune pe care le recomand!

Lucrand la Diva Hair.ro am avut ocazia sa testez, de-a lungul timpului, o multime de produse. Dupa mai bine de doi ani si jumatate de testat pot sa spun, in sfarsit, ca sunt multumita de produsele pentru ingrijirea parului pe care le folosesc!

Pentru ca am inceput anul acesta cu o postare dedicata parului voi continua si cu alte "restante" din 2011 asa ca, pentru luna ianuarie voi pregati tutoriale de hair-style ale coafurilor din ultimele postari dar si un articol DIY despre cum puteti transforma o pereche de pantofi astfel incat sa obtineti un rezultat extrem de glam!

* Produsele Label M pot fi cumparate de pe site-ul Luxbeauty.ro iar cele Goldwell le-am cumparat de pe Aoro.ro. Ambele branduri sunt ale unor produse profesionale si, teoretic, ar trebui sa se gaseasca doar in saloane. Daaar datorita magazinlor online putem sa ne bucuram de astfel de produse chiar si acasa.

7 comentarii:

  1. Folosesc si eu spray-ul pentru stralucire de la Label M si sunt foarte multumita de el. Imi doresc sa incerc produsele de la Chi,am auzit lucruri bune despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani,Oana! foarte bune produse! xxx

    RăspundețiȘtergere
  3. Rox ma bucur ca te entuziasmeaza si pe tine tutorialele chiar daca ai parul scurt :)

    Andreea le poti incerca, chiar sunt bune! Eu ador si mirosul lor :) O sa intelegi la ce ma refer dupa ce le incerci. Iti recomand si Silk Infusion de la CHI (poate fi un inlocuitor pentru Anti Frizz-ul de la Label M).

    La multi ani si tie Stella! Sa ai un 2012 minunat! Vazusem intamplator, pe blogul tau, ca folosesti produsele Goldwell si chiar m-am bucurat la gandul ca si eu voi scrie despre ele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! Astazi am primit masca Goldwell Dualsenses Sun Reflects ( pentru par expus la soare ) adevarul este ca din pacate parul meu este mai mult ars de catre focul de la aragaz decat de soare... :d - dar inca sper sa reusesc sa il ajut sa isi revina. Mai ales ca deja am taiat destul din el. :( As vrea sa va rog sa imi spuneti daca ati incercat cumva si samponul sau balsamul Goldwell Dualsenses Curly Twist? Parul ramane hidratat sau nu prea? Cum vi s-a parut? O seara buna tuturor! - Ana

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Ana, din pacate nu am testat produsele mentionate de tine, insa daca spui ca este foarte ars nu cred ca vei reusi sa-l repari cu niciun produs indiferent de cat de bun ar fi... Cred ca cel mai bine ar fi sa astepti sa creasca si sa tai, treptat, tot ce este ars. Pana atunci iti recomand sa incerci si cateva masti naturale http://www.divahair.ro/frumusete/ingrijirea_parului/masti_naturale_pentru_toate_tipurile_de_par

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Oana apreciez mult ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi. Sunt 2 masti pe care le folosesc de ceva vreme si anume: masca cu ulei de masline si drojdie dar si masca cu galbenus de ou, miere si ulei de masline. Insa eu fiind poate prea exigenta - cand este vorba de mine - tot nu am fost multumita de rezultate... desi stiu foarte bine ca un par ars se repara in timp cu multa rabdare. Insa acum sunt un pic mai multumita de a mea podoaba capilara!:) Si asta dupa ce am folosit de 3 ori masca Dualsenses Sun Reflects. Intr-adevar nu ma asteptam ca ceva atat de ieftin sa fie atat de bun! Acum urmeaza sa primesc zilele astea samponul si balsamul pentru par ondulat. Astept cu nerabdare sa le incerc! PS: ma uit acum pe link-ul dat de tine. Mersi. O zi buna! - Ana

    RăspundețiȘtergere