marți, 28 iunie 2011

Catwalk reinterpretat - Christian Dior in versiunea OZ

Totul a pornit de la aceasta coafura:
Este din colectia de primavara 2011 Christian Dior. Facusem de cateva saptamani o pasiune pentru coafurile cu breton fals si imi doream sa incerc sa imi fac si eu asa ca am gasit sursa de inspiratie completa! Mereu le spunem cititoarelor Diva Hair ca trebuie sa foloseasca fotografiile din colectiile designerilor ca sursa de inspiratie pentru ca nu isi permite oricine sa cumpere creatiile respective (nu acesta este motivul pentru care le promovam!) asa ca iata un exemplu concret:

M-a inspirat coafura, apoi am incercat sa reproduc si machiajul dar in aceasta varianta de fard bleu si ruj roz inchis:
Ultima sursa de inspiratie a fost aceasta combinatie de culori (orange, roz si turcoaz):


Punand cap la cap ideile, iata ce a iesit:






Acesta este sarafanul pe care l-am achizitionat de la EcoChic by miniPRIX si despre care am povestit cu ceva timp in urma.

Fotografii realizate de Roxana Arghirescu.

4 comentarii:

  1. cat de mult imi place look-ul asta retro, ti se potriveste atat de bine! machiajul si coafura ti-au iesit de minune! si-mi place outfitul f mult, e atat de colorat, delicios :D

    RăspundețiȘtergere
  2. You look ultra beautiful, bretonul retro intors arata superb and I adore the dress with the blue jewelery.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Anna! Ma bucur sa te cunosc! Acum m-am uitat pe blogul tau si am recunoscut o tinuta din Comunitatea Fashionistelor :D Ma bucur ca ai cont. Si cu ocazia asta am descoperit ca si tu esti rac :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Sara, ma bucur sa te cunosc si pe tine :) Pe Alice am tot vazut-o pe la evenimente dar pe tine nu. Ar trebui sa iesi mai des pentru ca te stiu doar din pozele de pe Dulapul Bunicii.

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere