duminică, 26 iunie 2011

Picnic la 26 de ani

Pe 23 iunie a fost ziua mea. A devenit un cliseu ca, incepand de pe la 25 de ani, femeilor sa le fie jena sa isi spuna adevarata varsta. Eu nu ma incadrez in aceasta categorie. Nu vreau sa intorc timpul, sa fiu iar adolescenta si nu pentru ca nu mi-ar fi placut copilaria ci pentru simplul fapt ca imi place la fel de mult si etapa pe care o traiesc acum. Tot ce imi doresc este sa raman in continuare la fel, sa nu imi arat adevarata varsta astfel incat sa fiu la fel de mandra cu anii pe care ii am :)

Credeam ca vremea capricioasa din weekend imi va strica planurile si, implicit, sedinta foto... insa de indata ce am fost gata (machiata, coafata + cu obiectele de decor pregatite) ploaia s-a oprit si am putut sa-mi vad de treaba.

Desi multa lume imi spune ca sunt o "Alba ca Zapada", de aceasta data am pozat in Scufita Rosie :) In plus, dupa ce am urmarit cateva tutoriale de hair style am reusit sa imi fac o coafura retro, cu breton fals, pe care mi-as fi dorit-o la o sedinta foto de saptamana trecuta: Pin-up sexiness.

Iata cum a fost la picnicul prin care mi-am sarbatorit cei 26 de ani:









Ar mai fi de spus ca nu sunt o fana a bauturilor acidulate, insa nu am cum sa nu apreciez aceste sticle retro, de colectie.
Asa cum v-am obisnuit, fotografiile au fost realizate de sora mea, Roxana Arghirescu.

13 comentarii:

  1. Parca esti dintr-o reclama pin-up Coca Cola! So chic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te prinde atat de bine stilul pin-up!! Lovely hair & make-up & everything :)


    Hugs,
    S.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc girls! Initial ideea a pornit de la relansarea Pepsi Cola. Voiam sa reproduc o reclama vintage dar am lasat pe ultima 100m achizitionarea sticlei si evident ca nu am mai gasit :D Din fericire sora mea avea sticlele de colectie Coca Cola si mi-a salvat sedinta foto.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte, foarte tari si pozele si ideea, iti sta minunat as a pin up girl! Te-as vedea si ca o dita von teese a anilor 50 :D

    Pups:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de curand Andreea intru si in pielea Ditei :D Dar sedinta aia foto vreau sa o gandesc extrem de bine. Trebuie sa iasa totul perfect :D

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani si numai bine!
    Daca la 26 de ani arati asa, nu vad de ce nu te-ai fali cu asta! Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Super poze, dar si super tare fata lui mami :)
    Sa nu uit si de fotograful lui mami, care e la fel de super:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Amazing, retro and pin up really become you!

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, Sara, ador aceste 2 stiluri! Intr-adevar simt ca ma reprezinta :D

    RăspundețiȘtergere
  10. oau ce pofta imi faci de picnic, saptamanile trecute am incercat sa ies la picnic cu sotul meu si cu fiica mea, dar nu am reusit sa gasim o zona curata, asa ca am intins fata de masa pe capota masinii, am scos cosuletul cu bunatati si am savurat picnic-ul la margine drumului :)
    oricum, rosul, verdele si bulinutele fac diferenta :)
    LauraB

    RăspundețiȘtergere
  11. Acesta a fost si primul meu picnic din an si prima felie de pepene mancata - cea mai buna! Intr-adevar picnicurile sunt frumoase. Pacat ca nu gasesti prea usor locuri ideale pentru a lua masa "la iarba verde" :)

    RăspundețiȘtergere