luni, 13 iunie 2011

Pin-up sexiness

Sunt fascinata nu doar de Dita von Teese ci de moda retro, in special de stilul pin-up!

Ieri am fost in vizita la bunici asa ca am profitat de aceasta ocazie si am facut o noua sedinta foto, cu ceva influente country  (din punct de vedere vestimentar) dar si pin-up din perspectiva machiajului si a coafurii.

Aceasta ultima parte, coafura, mi-a dat ceva batai de cap. Initial am vrut sa imi fac breton in stilul Bettie Page. Din pacate uitasem sa ma documentez de acasa, de pe youtube, cum se face asa ca nu mi-a iesit si am fost nevoita sa imi aranjez bretonul putin altfel, mai exact sa-l "rulez" inspre spate. Rezultatul a fost multumitor si destul de pin-up  :)

Oficial, aceasta este una dintre sedintele mele foto preferate asa ca am inca un motiv sa-i multumesc surorii mele care a surprins fiecare cadru.


Intre timp am descoperit trandafirii din gradina bunicii :) asa ca au devenit rapid accesoriul perfect!




Ne-am si amuzat putin... Eu in ipostaza de sexy vrajitoare :P
Si acum... va rog sa faceti cunostinta cu Eduard (aka - Mogo cel Frumos) nepotelul meu cu parul auriu! Va dati seama cat pot sa-l iubesc!
In alta ordine de idei, astazi am reusit in sfarsit sa filmez spotul de promovare al Comunitatii Fashionistelor! Au fost 4 ore obositoare dar cu siguranta a meritat! Din pacate, nu au reusit sa ajunga toate fetele pe care le admiram... si din 10 m-am trezit doar cu 6... dar pana la urma tot raul spre bine pentru ca daca am stat 4 ore sa filmam 6 fete nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost cu 10!

Abia astept sa va arat cum ne-am distrat azi dar in imagini si, saptamana viitoare chiar sa va arat materialul filmat, de care sunt foarte mandra! Eu apar in intro si am avut astfel, o noua ocazie sa-mi exersez "vocea de radio" :) si calitatile de reporter :D

Mai in gluma, mai inserios, trebuie sa recunosc faptul ca, atunci cand am intrat la facultate, imi doream sa lucrez fie in televiziune, fie in radio. Lucrurile s-au asezat, pe parcurs, putin altfel, insa astazi spun cu cea mai mare sinceritate ca nu as mai schimba nimic in decursul carierei mele.

8 comentarii:

  1. am reusit in sfarsit sa-mi dau seama cu cine semeni... cu amy din trupa evanescence.. asta pt ca tot ziceam ca in liceu ascultam rock :))
    sunt curioasa cum ti-ai facut bretonul. l-ai rasucit si l-ai prins cu o agrafa, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai mai Dana ca nu seman cu Amy :P Ea are ochii albastri si nu are nicio treaba cu stilul retro :P Legat de breton... stiu, pare atat de simplu, asa mi-am zis si eu dar l-am refacut de 4 sau 5 ori pana sa-mi placa exact cum a iesit. L-am rasucit pe degete pana s-a format acel "rulou" si apoi l-am fixat cu vreo 4 agrafe :D sa fiu sigura ca nu "se mai misca".

    In alta ordine de idei, voiam sa-ti multumesc pentru ajutorul acordat astazi. Ai fost nu doar o fashionista ci si o asistenta perfecta! Te pup! Si abia astept sa iti trimit saptamana aceasta invitatia la eveniment cu fotografiile facute azi :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Te prinde atat de bine stilul pin-up. Sa inteleg ca Mihai Adobrica a fost cam stresant? :)) Spun asta pentru ca suntem buni prieteni si stiu cat de meticulos este.

    Veronica
    www.vboutique.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti sta genial asa! Chiar parca esti in epoca aceea :D A fost obositor intr-adevar dar a fost o experienta amuzanta si bogata pentru mine. Abia astept sa vad cum va iesi!:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Veronica!

    Chiar, mi-am adus acum aminte ca mi-a spus el ca va cunosteti :) Adevarul este ca l-am cam exasperat ieri la filmare :))) Printre atatea fete... chiar mi-a spus la un moment dat, mai in gluma, mai in serios, ca nu mai rezista :P In ceea ce priveste meticulozitatea... ce pot sa spun... s-a intalnit cu obsesia mea pentru perfectiune deci iti dai seama cum a fost :P Daaaar sa speram ca din atuurile noastre o sa iasa o prezentare de 10+

    RăspundețiȘtergere
  6. Oliviana abia vineri o sa ma intalnesc cu Mihai sa-l montam deci marti, la eveniment, o sa fie "facut public" :D Sunt convinsa ca va iesi minunat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma refeream la faptul ca imi aduci aminte de amy, de cand o ascultam in liceu, la stil sunteti la poli opusi...ea e prea gotica pt noi :))

    ma bucur tare mult ca te-am putut ajuta, iar eu iti multumesc ca m-ai facut sa ma simt ft bine in aceasta comunitate, desi sunt cred cea mai nou dintre voi :">

    ti pup si abia astept sa ne revedem :D spor la montat!

    RăspundețiȘtergere