duminică, 12 iunie 2011

Tinuta de la concertul Roxette

Au trecut aproape 2 saptamani de la concertul Roxette, insa atunci nu a avut cine sa-mi faca fotografii cu tinuta asa ca astazi am facut o mica "recapitulare".

Aceasta este, cu siguranta, cea mai casual tinuta pe care am prezentat-o pana acum (si probabil si de acum inainte). Am o singura pereche de tenisi Converse pe care, evident, nu-i port prea des. Dar, cum nu mi se pare potrivit sa merg la un concert si sa stau pe tocuri, in picioare, cel putin 3 ore... am zis ca asta este cel mai bun moment sa-i scot de la "naftalina" :) Si pentru ca sunt "skirt addicted" am compus o tinuta casual dar, in acelasi timp, feminina datorita elementelor retro. 

In ceea ce priveste concertul... nu pot sa spun ca am fost super impresionata. Ma asteptam sa cante mai multe melodii vechi. Daca ar fi sa rezum concertul intr-o singura fraza as spune: "Au venit, si-au facut treaba si au plecat". Nu au iesit cu nimic din comun, din banal... ba chiar au apelat la cliseul - iesim de pe scena cu 10 minute inainte de final, ii lasam sa ne aclame, ne intoarce, mai cantam o melodie si apoi plecam de tot... IMPREVIZIBIL! NOT!
 




Daca va intrebati ce s-a intamplat cu filmarea mea, cu fashionistele, de vineri... ei bine... am fost nevoita sa o reprogramez, din cauza vremii (evident!) pentru maine. Din pacate nu mi-au mai confirmat toate fetele... ceea ce ma cam intristeaza dar sunt convinsa ca o sa iasa bine pana la urma :)

In cursul zilei de maine o sa revin cu o noua postare cu fotografii extrem de interesante. Pot sa spun doar atat: I`m a pin-up girl!  Daca v-am starnit interesul, nu uitati sa imi vizitati blogul si maine!

Ps: Fotografiile au fost realizate tot de sora mea Roxana care incepe sa se priceapa tot mai bine sa le faca!

5 comentarii:

  1. nu mi te inchipuiam cu tenisi! si totusi esti atat de cute pt ca i-ai purtat cu fusta!!
    btw, stilul pin-up te prinde cel mai bine!
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Fetelor ma bucur mult ca v-au placut pozele :D Pentru astazi le pregatesc pe cele pin-up care imi plac la nebunie! Dana, m-ai "ghicit" pentru ca asta este si stilul meu favorit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place mult mult de tot tinuta. Imi plac combinatiile tenesi fusta, iar a ta este chiar reusita. In ceea ce priveste concertul si eu vroiam sa merg insa din pacate nu am mai prins bilete.

    Veronica
    www.vboutique.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Veronica! Nu ai pierdut nimic daca ai ratat concertul, te asigur! Intr-adevar la gazon nu mai erau bilete (eu le-am luat pe ultimele 2 de pe eventim.ro...) dar ce sper acum este ca cel al lui Bon Jovi sa fie mai reusit pentru ca am bilete si la acel concert :)

    RăspundețiȘtergere