marți, 20 decembrie 2011

Haine cu fulgi de nea!

Se apropie vacanta de iarna si incep sa simt lipsa zapezii. Nu tin minte un alt decembrie in care sa ma fi incaltat in pantofi, fara sa imi fie frig, asa cum s-a intamplat in acest an. Asa ca, desi vremea este tare ciudata, incerc sa aduc iarna prin vestimentatie.

Cardiganul La Chatterie si colierul  imi aduc aminte de fulgii de nea si pentru ca se poarta blana, mai mult ca niciodata, am inclus in tinuta mea si un mason alb imaculat!

Sper ca zapada reala nu se va mai lasa mult timp asteptata.

Am purtat:

Bluza tricot Mustard by A!urea: 94 lei
Manson White Bunny  by A!urea: 180 lei
Colier Pureness by Ileana Celea  47 lei
Pantofi Grey by A!urea: 220 lei
Cardigan by La Chatterie: 268 lei

9 comentarii:

 1. Ah, ce-mi place outfit-ul asta. And your haaaair! <3

  RăspundețiȘtergere
 2. Merci Aleka! Chiar vreau sa incep sa fac mai multe tutoriale de hair style :) mai ales ca sunt usor de facut. Aceasta coafura mi-a iesit cu o singura agrafa :D Important este sa tapezi bretonul inainte.

  RăspundețiȘtergere
 3. love love love your outfit! parul este superb ca'ntotdeauna <3

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce frumos iti sta! Imi place mult mai mult cum iti sta cu ciorapii astia,simpli si la culoarea piciorului,decat cu aceia care imitau un portjatier.Si hai odata cu tutorialele alea de hair style:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Intr-adevar ai niste styling-uri la par dementiale :) tot timpul sta foarte aranjat pana la ultima suvita contrar parului meu wild :)) Bisous cherie

  RăspundețiȘtergere
 6. Buuun deci fac postare si cu kitul de produse preferate pentru ingrijirea parului :D Pup back Isabelle!

  RăspundețiȘtergere
 7. Ah, cardiganul acela este genial!! Atat de feminin si frumos :X Iti vine de minune. Daca vrei zapada, vino la mine in Suceava, e destula :))

  RăspundețiȘtergere
 8. Ador lookul pin-up! Asa de feminin si te prinde extraordinar de bine! Si imi place foarte mult nuanta ojei tale. Ne-ai putea spune ce lac de unghii este?

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna Harieta. Oja este Perfect Chic 118 si se gaseste prin hipermarketuri.

  RăspundețiȘtergere