joi, 1 martie 2012

3 ani DIVINI

Astazi se implinesc 3 ani de cand lucrez la Diva Hair ca redactor sef. Este, oficial, cel mai lung job al meu. 
Nu credeam ca o sa reusesc vreodata sa lucrez intr-un loc atatia ani fara sa ma plictisest dar l-am gasit o data, la Magnetique unde am lucrat 1 an si 8 luni si l-am gasi si a doua oara la Diva Hair. 

 3 ani in imagini

Am spus mereu ca am ajuns pe aceasta pozitie pentru ca am fost omul potrivit la locul potrivit. Imi dadusem demisia de la Magnetique la doar 2 saptamani dupa ce fusesem avansata pe pozitia de redactor sef la iDieta.ro. Luasem aceasta decizie pentru ca imi dadusem seama ca noua pozitie presupunea sa interactionez mai mult cu sefa mea cu care... sa spunem doar ca nu eram compatibila. Mi-am dat demisia fara sa am nimic asigurat. 

Am stat acasa 4 luni caci abia incepusera problemele economice si nimeni nu mai facea angajari. Am incercat in acea perioada sa ma angajez la un post de radio. Am primit raspuns a doua zi de la aplicare si mi-au spus ca au fost impresionati de scrisoarea mea de intentie si ca le-ar placea sa aiba pe cineva ca mine in echipa lor dar ca nu fac angajari in acel moment. Am incercat chiar ceva provizoriu, un fel de secretara la un cabinet de avocatura, unde m-au respins pe motiv ca sunt supracalificata si ca sigur nu o sa stau prea mult la ei si aveau nevoie de cineva care sa tina locul, cel putin doi ani, secretarei actuale care intra in concediu de maternitate. 

Trebuia sa-mi ocup timpul cu ceva asa ca m-am hotarat sa imi deschid un blog unde sa scriu exact despre ceea ce imi placea  mult: moda si celebritati. Asa a aparut CCO si a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o in acele 4 luni. 

La Diva Hair am aplicat pentru postul de redactor, insa am avut surpriza sa aflu la interviu ca ma vor ca redactor sef. Tin minte si acum cat de surprinsa am fost de faptul ca un site pentru femei este condus de 3 barbati, insa i-am indragit imediat si tind sa cred ca sentimentul a fost reciproc :) Chiar am simtit, inca de la primul interviu, ca am ajuns acolo unde trebuie. Imi dadusem deja seama ca locul meu nu este intr-o corporatie. Am avut ocazia sa lucrez in PRO si dupa 3 interviuri luate am decis sa renunt pentru ca nu reusisera sa imi faca o impresie buna la niciunul dintre ele. Culmea era ca atunci cand am dat la facultate chiar asta era visul suprem: sa lucrez in PRO tv... Dupa interviurile sustinute acolo mi-am dat seama cat de adevarata este zicala "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca". 

Am ales sa lucrez intr-o firma mica si nu regret nici acum. Cum as putea cand aici am sefi cu care pot sa comunic de la egal la egal, care au incredere in mine si in deciziile mele, care organizeaza petreceri pentru ca am mai implinit un an de cand sunt in firma lor (sper sa nu-i deochi si sa ma uite anul asta :)))) care mi-au imprumutat obiceiul si aduc suveniruri colegilor dupa fiecare excursie in strainatate, care mi-au cumparat taburet dupa ce m-am plans ca statutul de diva cere sacrificii si picioarele mele au de suferit de la tocurile de la 10 cm in sus (cred ca este un semn ca si lor le plac tocurile :P) si lista poate continua. Tot cu ajutorul lor am pus bazele proiectului la care visam de ceva timp: Comunitatea Fashionistelor. Acest proiect mi-a adus "noul" de care am nevoie in permanenta pe plan profesional si de aici a aparut si blogul meu de stil personal. Toate s-au legat intr-un sir frumos si, pana la urma, am ajuns sa fac aici tot ce mi-am dorit pentru ca imbin presa scrisa cu radio (pun voce pe toate materialele de pe site) si televiziune (filmuletul de prezentare pentru Comunitatea Fashionistelor ramane preferatul meu!).

Nu este numai lapte si miere, nu vreau sa fac portretul jobului perfect. Si noi ne mai certam, ne suparam, insa pe ansamblu, este un job extraordinar care imi place pe zi ce trece tot mai mult. Ar fi imposibil sa nu il ador cand reusim sa bifam, periodic, noi recorduri fie ca este vorba de un numar tot mai mare de vizitatori pe zi, de faptul ca am ajuns pe locul 3 in topul site-urilor pentru femei si pe locul 1 pe Facebook. Si partea si mai importanta in toata aceasta poveste este faptul ca, spre deosebire de toate celelalte site-uri noi suntem singurii care nu apartin de un trust. Suntem o mana de oameni... 14 mai exact :)


 


La birou port intotdeauna ochelarii mei rosii:




Nu obisnuiesc sa port ceas, insa m-am indragostit de acest model de la Madison New York.


Tocurile de 13 cm... ceva obisnuit in tinutele mele office:


Tortul de la primul eveniment organizat de Diva Hair: Lansarea Comunitatii Fashionistelor.


O frumoasa rama pe care sora mea mi-a facut-o cadou:

In acesti ani am invatat o multime de lucruri atat in materie de hair style cat si de make-up si pot spune ca m-am transformat. M-a ajutat faptul ca le-am cunoscut pe: Monica Panait (primul make-up artist cu care am colaborat), Suzana Visan (prima care m-a ajutat sa-mi perfectionez look-ul a la Dita von Teese, prima care mi-a dat sfaturi despre ce produse de make-up sa-mi cumpar), Liza Pintileasa - Hair Wellness... and more (de la ea am invatat cum sa-mi fac buclele acelea perfecte) si cosmeticiana ei Cati (singura care s-a atins vreodata de sprancenele mele).


9 comentarii:

  1. Ce fotografii frumoase!
    La cat mai multi ani in aceasta functie si la ct mai multe realizari!
    O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! si la cat mai multi iubitica mea :) Cu cat mai multe realizari si impliniri in plan profesional!!!>:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragut...
    La multi si frumosi ani in continuare!
    Sunt sigur ca multi si-ar dori un astfel de job...
    :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a facut o deosebita placere sa citesc acest articol. Felicitari pentru tot si cat mai multe realizari in continuare! Sa ai o primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. la multi ani si o primavara frumoasa! Ramona O.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc dragilor! Alina ma bucur ca ai avut rabdare sa citesti tot. Chiar ma gandeam ca am scris cam mult. Este un "defect" profesional. Chiar si atunci cand nu stiu neaparat despre ce sa scriu, dupa ce ma pornesc nu mai termin :P

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani!foarte bine daca ai gasit acest job,mai ales iti place la nebunie ce faci:),felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oana, sefa "incompatibila" cu care aveai de-a face la fostul job era cea cu numele cu multe e-uri? :) Daca da, te inteleg, am avut (ne)placerea s-o cunosc la un moment dat...

    Oricum, ma bucur sa vad ca exista si oameni fericiti la birou, keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere