sâmbătă, 24 martie 2012

Made by OZ - prima mea colectie de coliere & sursele de inspiratie pentru styling

Am fost mereu interesata de design iar aceasta  pasiune s-a dezvoltat in anii de liceu cand am urmat cursuri de design vestimentar. Nu am abandonat niciodata gandul de a realiza o colectie proprie de accesorii, in ciuda faptului ca am ales un alt drum in cariera. Atunci cand exista creativitate iar notiunea de doua maini stangi iti este straina  poti ajunge sa te exprimi prin creatiile tale. Prea putin conteaza cum te prezinti. Creatiile tale vorbesc despre tine si o fac intr-un mod sincer. Colierele Made by OZ  vorbesc despre mine si imi place sa cred ca transmit un talent autoeducat pe care il voi perfectiona in timp, caci nu am de gand sa ma opresc aici.


In fiecare dintre noi exista o doza de fetisism pentru accesoriile din dantela sau piele, materiale promovate intes de cei mai renumiti designeri internationali. Acestea fac deliciul oricarei tinute, fiind capabile sa o scoata din anonimat.

Colectia de coliere Made by OZ a fost conceputa pornind de la pasiunea pentru cele doua materiale care exprima lucruri total opuse. Dantela este delicata si pretioasa si ne aminteste de lenjeriile de budoar, in timp ce imitatia din piele este dura si ne inspira o doza generoasa de sexualitate. Insa ambele materiale au in comun aspectul provocator.

Pentru a obtine un mix perfect de senzualitate, indrazneala si modernism acestea au fost stilizate cu ajutorul unor materiale in nuante metalice precum argintiu si aramiu si care, la randul lor, reprezinta o tendinta actuala extrem de promovata.  Din design nu lipsesc nici lanturile sau tintele, insa rezultatul este spectaculos! Colierele statement capata astfel noi valente si ne amintesc  de bijuteriile purtate de frumoasa Cleopatra dar si de gulerele detasabile deopotriva, care au patruns recent in moda urbana.
Colectia o voi lansa in cadrul targului Absolutely Fabulous, desfasurat pe 25 martie la Villa Rodizio asa ca nu trebuie sa ratati aceasta editie.

Pentru ca lucrurile sa fie mai interesante m-am hotarat sa postez in timp real pe profilele mele de facebook, imagini de la targ asa ca daca nu reusiti sa ajungeti la Ab. Fab. sau daca vrei sa vedeti cum a fost primita colectia mea urmariti https://www.facebook.com/oana.z si https://www.facebook.com/pages/OZ-style/250721308296321
Ar mai fi de spus faptul ca toate colierele  sunt realizate in editie limitata iar pretul unui colier este  de 70 de lei. Blogul oficial este http://made-by-oz.blogspot.com

Iata imaginile cu cele 10 coliere:









Legat de stylingul  fotografiilor trebuie sa mentionez faptul ca, din nou, eu am facut totul: make-up & hair iar sora mea mi-a facut fotografiile. Nu m-am gandit nicio clipa sa apelez la ajutorul unui model sau al unui fotograf profesionist si asta pentru ca tot ce fac reprezinta o provocare pentru mine. Nu vreau sa ridic totul al nivel de business. Este un hobby care ma provoaca si imi solicita creativitatea iar acest lucru este valabil si pentru sora mea. Ne place sa ne autoeducam talentele caci astfel lucrurile capata un farmec aparte.

Make-up: Ochii
Ca de fiecare data sursele de make-up vin din prezentarile de moda ale designerilor internationali. Make-up-ul din  prezentarea The Blonds (toamna-iarna 2012) m-a cucerit din prima si asta pentru ca obisnuiesc sa imi realizez acele codite din tus, insa nu am incercat niciodata un machiaj cat eyes. Diferenta a fost ca m-am rezumat doar la fardul negru si am omis auriul.
Un machiaj mai apropiat de cel pe care mi l-am facut eu am descoperit in prezentarea Lanvin din sezonul toamna-iarna 2012:


Make-up: Buzele

Pentru buze am folosit ceva foarte interesant, tatuaje temporare pentru buze de la Violent Lips - Glitterati. Acestea pot fi comandate
la adresa customerz@zsazsazsu.ro.

Este prima data cand le folosesc iar efectul, mai ales pentru sedintele foto, mi se pare foarte interesant. Voi repeta cat de curand experienta deoarece mai am si pe o alta culoare, un roz foarte inchis tot cu glitter.  Voua cum vi se pare ca arata? Va gandeati ca nu este ruj?
Hair style:

Pentru par nu am avut o sursa anume. Stiam ca vreau sa-l prind si imi doream sa fie ceva cu volum. M-am pus in fata oglinzii, am inceput sa ma joc in par si au iesit cele doua coafuri. Cea de-a doua imi aminteste putin de coafura lui Lady Gaga din videoclipul piesei Bad Romance doar ca nu am folosit dozele de bautura desi ... poate fi o idee pentru urmatoarele postari.

Sper ca am reusit sa va surprind, din nou, in mod placut. Va astept la targ sa vedeti colectia live!

2 comentarii: