joi, 19 aprilie 2012

Oz la Scoala Beauty Make-Up Artistry

Cu putin timp in urma am fost abordata de reprezentantii scolii Beauty Make-Up Artistry. Nu am stat prea mult pe ganduri si am acceptat propunerea de a ma lasa machiata de unul dintre specialistii lor, Andreea Radoi, care si-a facut studiile in Londra si a avut ocazia sa lucreze si pentru Christian Dior.

Aceasta a fost a doua oara cand m-am lasat pe mana unui specialist. Prima data am "experimentat" cu Suzana Visan care a incercat sa ma transforme in Dita von Teese. Rezultatul il puteti vedea in postarea http://ozfashionista.blogspot.com/2011/03/influenta-ditei-von-teese-puterea.html

De aceasta data Andreea mi-a facut un machiaj de zi, foarte asemanator cu cel pe care mi-l fac eu in mod obisnuit. Apoi, prin cateva mici modificari a reusit sa faca trecerea de la un machiaz de zi la unul de seara.

Iata ce a iesit:
Machiajul de zi:




 Machiajul de seara:








Daca vreti sa vedeti cum puteti sa realizati acest machiaj, pas cu pas, va recomand sa cititi articolul "Invata sa te machiezi de zi si de seara" publicat pe Diva Hair.

Foto by Vali Tache

7 comentarii:

  1. Daca nu ne-ai fi spus ca ai fost machiata de Andreea Visan,as fi pus mana in foc ca e unul din machiajele pe care le-am mai vazut la tine.Este un machiaj care te favorizeaza poate cel mai bine.Iti pune in evidenta ochii si buzele si iti lumineaza tenul.Pot sa iti sugerez sa ne impartasesti din rutina de ingrijire a tenului tau?
    Pups!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Anda. Am reusit sa "fur", de-a lungul timpului, tot felul de tehnici de make-up pe care le-am perfectionat apoi. Legat de rutina de ingrijire, nu fac mare lucru. Din fericire nu am probleme cu acneea. Singura problema era faptul ca pe anumite portiuni (in special pe pometi) mi se descuama pielea deoarece este destul de uscata si nu reusesc niciodata sa beau peste 2 l de apa/zi. Am reusit totusi sa rezolv problema cu o crema de fata cu unt de shea si ulei de argan pe care o cumpar din plafar.

      Ștergere
  2. Dar ce tinuta, e un verde superb in care iti sta foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult! Am mai purtat aceasta rochie, dar accesorizata altfel, in postarea http://ozfashionista.blogspot.com/2012/02/un-valentines-day-verde.html

      Ștergere
  3. Catd e frumos!! Arata minunat machiajul, trebuie sa incerc si eu desi nu prea am rabdare. Normal ca eu voi alege cu totul alte culori decat cele neutre XD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud ca te-a inspirat machiajul. Asa si trebuie, sa furi tehnicile si apoi sa incerci sa le integrezi in stilul tau de make-up. Eu asa am invatat sa ma machiez :)

      Ștergere
  4. This jewel green color is perfect choice for u!!! So pretty!!!<3
    xoxo
    Jelena
    glamfabchameleon.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere