luni, 24 septembrie 2012

Kenvelo = pauza de tocuri

Cred ca oricine a cumparat cel putin o data din magazinul Kenvelo. Cu cativa ani in urma era magazinul meu preferat de unde imi cumparam haine sport/ casual. Intre timp am renuntat aproape de tot la acest stil vestimentar... asa ca si topul preferintelor, in materie de magazine, s-a schimbat. In prezent, pentru mine, stilul casual = weekend, insa doar ocazional.

Cu toate ca majoritatea pieselor vestimentare pe care le gasesti in magazin sunt sport sau casual, de aici mi-am cumparat, cu vreo 2 ani in urma, un costum de baie extrem de retro si cute - alb si cu buline negre. Acesta este ultimul produs pe care l-am cumparat dintr-un magazin Kenvelo si care inca imi este foarte drag.

Recent, am calcat, din nou, pragul acestui magazin cu ocazia relansarii. Impreuna cu mai multi bloggeri ne-am cautat tinuta perfecta. 

Ador blugii, insa, in ultima prioada, nu i-am mai purtat pentru ca nu-mi mai placea nicio pereche dintre cele pe care le aveam. Asa ca, primul meu obiectiv a fost sa gasesc o pereche pe care sa o ador. Al doilea obiectiv: sa compun o tinuta versatila pe care sa o pot transforma. Practic, mi-am dat seama ca poti, cu noile piese din colectie, sa faci foarte usor trecerea de la stilul casual la cel office.

Nu am sa va dezvalui mai multe informatii pentru ca vreau sa pregatesc o postare speciala cu aceste tinute. Pana atunci va las cu cateva fotografii de la eveniment:




De ce iubesc brandul Kenvelo?
 Pentru ca...

2 comentarii: