duminică, 11 noiembrie 2012

Army issue

De-a lungul anilor am avut mai multe obsesii atunci cand a venit vorba de culori, insa, cea care s-a mentinut mereu in topul preferintelor mele si care s-a intalnit constant in garderoba mea a fost culoarea maro. Iar toamna este perioada din an in care pur si simplu ador sa-mi compun tinute care contin nuante de bej, crem, maro si caramiziu. Se potrivesc atat de bine cu peisajul si coloritul acestui anotimp!

De aceasta data am asortat mai multe nuante de maro cu kaki si gri, pentru o obtine o tinuta cu influente army, Burberry Prorsum inspired - ador colectia de toamna 2012.
 









Nu mai facusem de mult timp fotografii cu sora mea iar cele din aceasta postare imi demonstreaza, inca o data, ca am toate motivele sa-mi para rau ca nu reusim sa facem asta mai des.

..........................................................................................................
Over the years I have had many obsessions when it comes to colors, but one that I always kept in my top choices and constantly kept in my wardrobe was brown. And autumn is the time of year when I just love to wear outfits with shades of beige, cream, brown and orange. They fit so well with the landscape of this season!

For this outfit I chose shades of brown, khaki and gray in order to obtain an army-influenced look, inspired by Burberry Prorsum  - I love the fall 2012 collection.

7 comentarii:

  1. imi plac culorile din outfit :)




    chocolatefashioncoffee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Camasa aceea arata intr-un mare fel. Mai ales detaliul de la buzunar, coronita aceea. A doua fotografie e favorita mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Detaliul de la buzunar este, de fapt, o insigna pe care eu am pus-o :D Am cumparat-o acum doi ani, pentru ca mi-a placut foarte mult, si abia acum ceva timp i-am gasit aceasta intrebuintare.

      Ștergere
  3. sprancenele tale sunt absolut superbe ! cum ti le aranjezi? sau unde ti le aranjezi ? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Mi le fac singura si folosesc un produs de sprancene de la Make Up For Ever http://www.beautylish.com/p/make-up-for-ever-waterproof-eyebrow-corrector

      Ștergere
  4. Multumesc pt raspuns. Iti citesc cu mare drag blogul :)Un an nou fericit si bineinteles cu participari la toate fashion-week-urile daca se poate :D hugs ( Adelina)

    RăspundețiȘtergere