miercuri, 27 februarie 2013

Castiga un premiu in valoare de 170 lei

Nomasvello Romania impreuna cu Editura Litera te provoaca sa vorbesti despre incercarile tale de a-ti schimba stilul de viata.

Impartaseste-mi motivele pentru care doresti sa arati mai bine, sa fii mai frumoasa: o deceptie in dragoste, nunta la care ai visat mereu, o rochie pe care nu o mai puteai purta, o iubire secreta?

Spune-mi secretul care a stat in spatele VOINTEI de a-ti schimba viata in bine si vei fi rasplatita cu  premii care sa te ajute sa fii mai FRUMOASA si SANATOASA:

Vei putea castiga un premiu in valoare de 170 de lei:
1. Un card cu servicii Nomasvello.
Vei putea alege o sedinta din urmatoarele proceduri:
- epilare definitiva (axila, inghinal, fata);
- rejuvenare faciala (fata, gat, decolteu, maini);
- led+esthetic (anticelulitic, fermitate, facial).
Poti afla mai multe informatii despre aceste proceduri de pe pagina http://www.nomasvello.ro/.


2.  Cartea Terapia Gerson - 400 de pagini despre:

- cum sa prepari sucuri prin terhnici speciale, pentru a le maximiza puterea de vindecare;
- cum sa scapi de alergii, obezitate, hipertensiune si alte boli;
-  cum sa invingi cancerul schimband chimia organismului;
-  ce suplimente intaresc sistemul imunitar.

Ce trebuie sa faci?
- Sa dai like paginii de facebook OZ style https://www.facebook.com/pages/OZ-style/250721308296321
- Sa dai like paginii de facebook Nomasvello https://www.facebook.com/nomasvello.ro?ref=ts&fref=ts- Sa lasi un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spui de ce iti doresti sa arati mai bine(trebuie sa fii logata)

Concursul se desfasoara in perioada 28 februarie - 7 martie. Pe 8 martie voi desemna castigatoarea prin tragere la sorti.

Castigatoare este: Nr. 4  - Miki

7 comentarii:

  1. Imi doresc sa arat mai bine deoarece acest lucru imi da incredere in fortele proprii si ma face sa ma simt bine in jurul celorlalti.

    RăspundețiȘtergere
  2. FB:Janeta Janet
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/458255880911285
    Imi doresc sa arat bine pentru ca ori ce femeie isi doreste asta nu cred ca exista cineva careia nu-i place si asta ne da incredere mai multa in noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi doresc sa arat mai bine nu pentru altii doar pentru mine si pentru a-mi recapata incredrea in mine.in ziua de azi nu mai conteaza cat de desteapata esti ce stii ce suflet ai sa faci ci doar sa arati bine.pana si cand te duci sa te angajezi toti vor un aspect placut...............

    RăspundețiȘtergere
  4. hello! imi doresc acest premiu pentru ca munca de birou ma extenueaza psihic si simt ca imi pierd increderea in mine! acest premiu m-ar ajuta sa ma uit cu zambetul pe buze in oglinda si sa am incredere sa port toate tinutele pe care mi le imaginez.

    am dat like pe pagina dvs de facebook cat si a clinicii cu numele Silvia Mihaela Nastrut.

    o seara placuta va doresc si la multi ani pentru maine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Schimbarea a fost si este un pas destul de dificil de realizat. Dar odata inceput nu trebuie abandonat noul drum. Cu gandirea pozitiva si optimista am decis in urma cu doi ani sa fac o schimbare pentru mine insami si sa imi schimb atat aspectul fizic, care este atat de crititcat din nefericire in societatea in care traim, cat si psihicul. Am decis sa imi maturizez gandirea, sa ma slefuiesc precum un diamant, deoarece consider ca fiecare femeie trebuie sa se aprecieze la justa valoare, precum o piatra pretioasa. Treptat, cu pasi timizi am reusit sa ating obiectivele propuse. Drumul a fost dificil si presarat cu obstacole. Nu s-a incheiat si nu cred ca se va incheia. Nici nu imi doresc deoarece a devenit un stil de viata, dar in punctul in care ma aflu acum sunt mult mai multumita de mine insami, am mai multa incredere, zambesc mai mult si sunt fericita. In final, schimbarea a fost benefica!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru ca cu cat arat mai bine ma simt mai increzatoare, mai sigura pe mine, mai puternica, mai plina de viata.:D
    Cont facebook: Ema Muresan

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi doresc sa arat mai bine pentru ca masimt mai increzatoare in proprile forte.
    FB Alexandra Boerean

    RăspundețiȘtergere