joi, 28 martie 2013

Fetish Fashion

Sunt fascinata de tinutele fetish. Este incredibil ce stare pot sa-ti transmita cateva haine si accesorii pe care alegi sa le combini. In acest caz am mizat pe rujul rosu, pe care il port de fiecare data cand vreau sa adopt o atitudine provocatoare, pantofii cu tocuri cui (starnesc fanteziile oricui), un bolero din dantela, pentru ca acest material continua sa-si pastreze doza de erotism si, nu in ultimul rand, o piesa de budoar, o bustiera retro.

Femeile sunt extrem de norocoase caci se pot "juca" astfel, insa cei cu adevarat norocosi sunt barbatii. Ei sunt spectactorii, ei ajung sa savureze aceasta "arta".

Dita Von Teese este maestra in fetish fashion, asa ca o sa-mi inchei postarea cu un citat de-al ei, unul dintre preferatele mele: "The great seductresses in history knew that it isn’t just about trying to look sexy or pretty; it’s an art and one becomes skillful in it when she realizes that there are all these conflicting elements that all come together to make something magical".









Hair style -  Liza de la "Hair wellness and more...
Make-up - Suzana Visan
Fusta & bolero din dantela - Fe[male] 
Foto - Gabriela Singureanu - Desidart

3 comentarii:

  1. Simply delicious!! I love the skirt! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ce frig era...

    Mie imi este foarte greu sa construiesc genul asta de tinute.Iubesc combinatia fusta+top cand e vorba de ocazii mai speciale, cumva insa mereu ajung sa arat gata de intalniri de afaceri .Ori prea trashy si nu e ok:)Niciodata nu nimeresc linia aia fina dintre provocator si sobru. Si atragator si misterios in acelasi timp.Si sa nu arate ieftin dar sa nu fie nici mult prea scump.Cu dantela eu sigur as fi dat-o in bara.

    Asa ca ma bucura sedintele foto cu tine, esti o inspiratie!

    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  3. machiajul e perfect, iar de umbreluta si bluzanici nu mai vorbesc! Congrats :)

    RăspundețiȘtergere