vineri, 12 aprilie 2013

Cum sa-ti petreci timpul liber: Expozitie de moda veche

Pentru ca tot a venit weekendul si vremea se anunta a fi frumoasa, vreau sa va fac o recomandare. Mergeti si vizitati Expozitia de moda veche din cadrul Galeriei Galateca (C.A. Rosseti nr. 2-4).  Eu am fost astazi si am ramas placut impresionanta. In primul rand, galeria arata extraordinar. A fost recent renovata intr-un stil futurist care pune si mai mult in valoare exponatele vintage.


Aveti ocazia sa mergeti pana pe 20 aprilie, sa vedeti o serie de piese valoroase din perioadele cuprinse intre anii 1600 si 1950 si sa faceti o incursiune in Epoca Elisabetana, Epoca Romantica, Epoca Victoriana, La Belle Epoque, ani ’30, ’40 si ’50. Expozitia s-a putut organiza cu ajutorul colectionarelor: Oana Cretu, Cristina Deutsch, Raluca Alexandru si Iulia Gorneanu.

Intrarea este gratuita si puteti chiar sa cumparati piesele favorite. 

Iata cateva fotografii oficiale, care sigur va vor convinge de faptul ca merita sa mergeti la aceasta expozitie:




Si cateva fotografii facute de mine:





Si exponatul meu preferat - o tinuta din anii `50

7 comentarii:

  1. Wow, arata divin expozitia! Trebuie neaparat sa ajung!
    Mersi pentru recomandare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! Si locatia este foarte frumoasa, dar si expozitia. Este mixul perfect!

      Ștergere
  2. Of, frumoase vremuri a mai cunoscut moda.Minimalismul la care a ajuns in preajma noului mileniului, cu apogeu in anii 90, e de-o tristete si o plictiseala crunta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista si acum piese vestimentare care ne taie rasuflarea insa, intr-adevar, moda retro&vintage era atat de sofisticata, feminina... este imposibil sa nu regreti ca te-ai nascut in acele timpuri si ca nu ai avut norocul sa imbraci acele haine.

      Ștergere
  3. Creaţiile arată superb...mi-aş dori să le văd pe viu.

    RăspundețiȘtergere