miercuri, 10 aprilie 2013

OPI a lansat doua oje inspirate de Romania

Cele mai recente evenimente din zona beauty m-au convins, inca o data, de faptul ca femeile din Romania  pun mare pret pe aspectul unghiilor lor, iar acest comportament nu avea cum sa treaca neobservat de cele mai importante branduri de oja. Asa se face ca Orly si-a lansat colectia de primavara 2012 intai in Romania si apoi in Marea Britanie, iar OPI a inclus in cea mai noua colectie lansata pe piata si doua oje inspirate din legenda Contelui Dracula.

Colectia Euro Centrale by OPI pentru sezonul primavara-vara 2013 contine 12 nuante. Fiecare sticla de oja reprezinta o mica parte din Republica Ceha, Ungaria, Polonia si Romania.
Euro Centrale este compusa dintr-o varietate larga de nuante, incepand de la cele pale, nude, pana la cele de un albastru intens, lacuri stralucitoare de cupru si culori acvatice.

In ceea ce priveste ojele care ne reprezinta in toata lumea, specialistii OPI s-au lasat vrajiti de legenda celui mai cunoscut vampir. Asa au luat nastere doua nuante speciale:

Vant to Bite My Neck? Stiu ca vrei… sa porti aceasta nuanta intensa de.. vanata!

O oja care te face sa te gandesti la „vanataia” care iti ramane pe piele in urma muscaturii unui vampir.


My Vampire is Buff - Cremos, pal si nude...exact cum imi plac vampirii.

Aceasta nuanta te duce cu gandul la un singur lucru: pielea pala a vampirilor.


 Cu Isabel Buganu

Eu am incercat deja cele doua nuante si am ales sa le combin intr-o manichiura frantuzeasca stilizata. Iata ce a iesit:

2 comentarii:

  1. Ce frumoos, ma bucur sa aud ca OPI s-a inspirat si din legendele romaniei. Nu am oje OPI pana acum in colectie dar cred ca pe acestea le voi cumpara...doar asa de mandrie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place ideea ca sunt inspirate din ceva romanesc, imi plac nuantele si imi place cum le-ai combinat! big like pentru tot :)

    RăspundețiȘtergere