marți, 9 aprilie 2013

T-shirt mania: Tendinte pentru 2013

Tricourile au iesit din sectorul sport al vestimentatiei si s-au inscris in 2013 pe lista pieselor must-have. Se poarta o multime de modele si de accea am simtit nevoia sa le clasific in ordinea popularitatii lor. Iata ce modele de tricouri se poarta in 2013:

AMERICAN FOOTBALL T-SHIRT

Imprumutat din fotbalul american, tricoul cu numere imprimate ar trebui sa fie primul pe lista voastra de cumparaturi. Il puteti asorta la blugi boyfriend si pantofi nude sau cu fuste conice si stiletto.


FAVORITE CARTOON CHARACTER T-SHIRT

Acest model de tricou s-a impus in tendinte inca din iarna 2012 si s-a pastrat in noul sezon. Puteti sa va alegeti personajul preferat din desenele animate, insa tineti cont de faptul ca si aici s-a impus un personaj anume: Mickey Mouse!

Purtati acest tricou cu piese feminine, care sa echilibreze balanta look-ului final si sa va fereasca de imaginea unei scolarite. Incercati o fusta scurta din piele si o pereche de pantofi cu toc inalt.

THE "I LOVE..." T-SHIRT

Puteti sa va bucurati daca aveti pe acasa tricouri cumparate in timpul calatoriilor prin lume - celebrele "I love..." t-shirts. Se poarta in acest sezon! De fapt, aceasta tendinta nu se limiteaza doar la tricourile cu astfel de mesaje. In 2013 puteti sa optati pentru imprimeurile care va tradeaza gusturile si preferintele in materie de muzica, filme, destinatii turistice etc. Lasati imprimeurile sa vorbeasca despre hobby-urile voastre!

Aceste tricouri ne amintesc de moda anilor `90, asa ca pot fi asortate ca atare: cu geci din denim, blugi skinny sau leggings de piele, tenisi sau biker boots. Iar la acest look puteti sa mai adaugati si un rucsac. Da, se poarta din nou!

EXPRESS YOURSELF T-SHIRT

Mult timp tricourile cu mesaje haioase au reprezentat cadourile ideale pentru barbati, insa chiar si asa prea putini indrazneau sa le poarte in afara propriului camin. In 2013 se schimba lucrurile. Tricourile cu mesaje "inteligente", gandite, care te ajuta sa faci un statement sunt ideale in tinutele cochete. Asorteaza-le cu fuste din dantela, coliere maxi si neaparat cu pantofi cu toc si genti plic.

POWERFUL CHARACTER T-SHIRT

Cine nu si-ar dori sa poarte un tricou cu simbolul lui Superman? Sau cine nu si-ar dori sa imprumute putin din personalitatea lui Wonder Woman? In 2013 puteti face asta daca va cumparati tricoul potrivit. Va recomand sa le purtati atat in tinute sport (blugi+tenisi), cat si in outfituri cu influente boho. Optati pentru blugi evazati, pantofi cu platforma si o geanta cross-body cu franjuri.

POP ART T-SHIRT 

Iata si tendinta mea preferata! Imprimeurile de tip pop-art sunt delicioase si atat de retro! Nu o sa va spun cum sa le purtati, ci o sa va arat.

Pull & Bear, Asos si Zara

Tricoul meu cu imprimeu pop-art l-am gasit la Terranova. Nu mai intrasem de cel puti 3 ani in acest magazin, insa am fost placut surprinsa de colectia lor pentru sezonul primavara-vara 2013. Daca sunteti in cautarea tricoului perfect va recomand sa mergeti acolo sau la Pull&Bear. Acesta din urma are o selectie atat de frumoasa de modele!

Iata cum am ales sa port tricoul cu imprimeu:











Vi-l prezint si pe nepotelul meu pretios!

create animated gif
Foto: Roxana Arghirescu

5 comentarii:

  1. Cat de bine arata combinatia! Am noroc ca am deja o parte din tricourile "purtabile" in sezonul asta. :D Dar sigur trec si eu pe la pull&bear.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa research-ul online si eu ma gandesc serios sa "le fac o vizita" celor de la Pull&Bear. Tot timpul le-am apreciat tricourile si tin minte ca in anii trecuti ma uitam la ele si imi parea rau ca nu ma imbrac sport. Ma bucur ca s-a impus aceasta tendinta si ca pot sa includ tricourile sport si in tinutele mele smart-casual sau elegante :D

      Ștergere
  2. E grozava tinuta! Imi place tare mult! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. interesanta tinuta...nici eu nu prea port tricouri...dar ma gandesc sa-mi achizitionez unul cat de curand....ce mai..m-ai convins:)

    RăspundețiȘtergere