luni, 4 august 2014

Cum sa-ti schimbi dispozitia prin vestimentatie

Nu stiu cum sunteti voi, dar lunea energia mea este mai slaba decat vinerea, dupa o saptamana de lucru. Ca sa ies din aceasta stare de moleseala, ma gadesc de doua ori inainte sa-mi aleg tinuta.  Exemplul din postarea de astazi este genul de outfit care ma umple de energie si ma face sa ma simt bine in pielea mea. Rochia lunga Iguelle are imi ofera in doze perfecte eleganta, feminitate si confort, colierul pluseaza la capitolul glam & sofisticat, la fel si argintiul curelei si al sandalelor, care ma ajuta totusi sa raman in zona casual prin faptul ca sunt cu talpa joasa.

Ma obisnuisem sa merg foarte mult pe tocuri, iar atunci cand renunt la ele, ma simt ca un adevarat Speedy Gonzales, am tendinta sa "zburd" la propriu. De aceea, mi se intampla mai des sa ma accidentez atunci cand port incaltaminte cu talpa joasa, decat atunci cand sunt pe tocuri si imi calculez fiecare pas.

Machiajul joaca si el un rol foarte important, iar de par... nici nu mai vorbesc. Fata "de cearsaf" nu o sa-mi ridice niciodata moralul, asa ca am grija ca make-up-ul sa fie unul ca la carte. Si daca nu am timp de dimineata... mai exista pauza de masa :)

Voi tineti cont de starea de spirit atunci cand va alegeti outfiturile?






Am purtat:
Colier Sammydress
Plic New Yorker




2 comentarii: