sâmbătă, 17 septembrie 2011

Cum a fost la Cosmetics Beauty Hair & workshopul de makeup cu Suzana Visan

Ieri, in cadrul Cosmetics Beauty Hair, impreuna un Suzana Visan, am sustinut un workshop de makeup. Mai exact eu (Diva Hair.ro) am prezentat tendintele in materie de makeup iar Suzana a facut o demonstratie de machiaj.







Ne-a fost alaturi si Manuela! Pe ea a machiat-o Suzana:



Pentru prima data a fost cu mine, la eveniment, sora mea Roxana (cea responsabila de 90% dintre pozele pe care mi le fac pentru blog). Sunt foarte mandra de ce fotografii face tinand cont ca nu este un fotograf profesionist :)

Iata cateva exemple concrete:
Imi doream de foarte mult timp sa fac o serie de fotografii in oglinda!




A fost o zi extrem de obositoare, de fapt un weekend foarte plin! Astazi, tot la Cosmetics Beauty Hair am fost sa prezint tendintele in materie de hair style. Fiind o ocazie atat de speciala m-am hotarat sa fac un efort si sa incerc sa reproduc acea coafura cu funda din par. Cineva (multumesc Andreea!)  mi-a trimis recent un tutorial de pe youtube in care aceeasi coafura era realizata printr-o tehnica mai usoara. Mi-a iesit din prima, insa apoi m-am chinuit inca vreo jumatate de ora sa arate bine si din spate :) 


A fost un weekend solicitant, obositor ... daaar totul este bine cand se termina cu bine iar maine particip la un alt eveniment fabulos.

Unde o sa fiu mai exact si ce o sa fac... va povestesc putin mai tarziu :)

Iata si cateva fotografii cu tinuta din prima zi (colour blocking):




Iar in a doua zi am purtat rochia mustar de la targul de moda Pret a Porter Paris dar accesorizata altfel:

5 comentarii:

  1. Imi place mult tinuta ta, combinatia de culori. Am vazut ca in perioada 30 sept-2 oct va fi un alt targ la Romexpo dedicat nuntilor de aceasta data. Pe afis aparea si Diva Hair. O sa fii si tu acolo?

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de frumos ti-a iesit fundita din par! imi plac tinutele mai ales cea cu rochita mustar! super weekend ai avut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Veronica! La acel targ o sa fim doar parteneri media, nu am contribuit la oragnizarea lui asa cum s-a intamplat la Cosmetics Beauty Hair deci echipa noastra nu o sa mai aiba activitati de acest gen acolo. :) Daar mai este si maine o zi, targul nu s-a terminat deci daca ai timp te asteptam la scena Diva Hair din corpul C2 (cum intri in cladire este prima scena pe dreapta). Maine vor fi tot felul de demonstratii de hair&makeup de la mai multe saloane din Bucuresti.

    Eu nu o sa fiu acolo dar restul echipei Diva Hair este :)

    Anna m-am chinuit destul de mult dar pana la urma si eu am fost incantata de rezultat si m-am bucurat sa vad ca a fost apreciata coafura mea si la targ. Weekendul nu s-a terminat, maine o sa fiu la un alt eveniment :D Pregatesc acum urmatoarea postare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! nu ma gandeam ca ti-ai facut singura fundita! Felicitari! Da-ne si noua linkul ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Laura pusesem linkurile si in text pe anumite cuvinte cheie :D Iata-le si aici:
    http://www.youtube.com/watch?v=-MWqyGtzclQ&feature=related
    http://ozfashionista.blogspot.com/2011/07/cum-sa-iti-faci-fundite-din-propriul.html

    RăspundețiȘtergere