duminică, 18 septembrie 2011

Un weekend care s-a terminat Fabulos!

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Am promis ca voi transmite live de la Ab. Fab., insa din cauza unor probleme legate de conexiunea la internet de la Villa Rodizio acest lucru nu a mai fost posibil. Dar am facut multe fotografii si iata, acum, imi fac temele asa cum am promis si va prezint atmosfera de la targ.

Nu stiu cum s-au simtit ceilalti, care au ajuns la targ, dar pentru mine a fost mai bine ca niciodata. M-am intalnit cu foarte multe persoane care imi sunt dragi si care mi-au facut ziua mai frumoasa. In ciuda oboselii acumulate din ultimele zile, acum zambesc datorita lor :) Am ajuns in jur de ora 15:00 si la 16:30 nu reusisem sa vad toti exponzantii pentru ca de fiecare data ma intalneam cu cineva cunoscut si mai stateam putin de vorba si inca putin... si tot asa :)

O parte din echipa Glamour

Concursul Glamour a fost la fel de frumos ca la editia anterioara. Daca atunci, dintre cele 3 finaliste a avut norocul sa faca parte si Silvia de la Bucharest Style, intamplarea a facut ca de aceasta data sa fie extrasa Raluca.

Regulamentul concursului a fost, in principiu acelasi: fetele aveau la dispozitie 30 de minute sa isi aleaga o tinuta care sa nu depaseasca 500 de lei. De aceasta data au fost nevoite sa se ghideze si dupa 3 tendinte: un strop de dantela, culori tari si printuri indraznete. 


Iata tinutele compuse de fiecare in parte:

A treia tinuta a fost exclusa din start deoarece parea o uniforma. In cazul acestui trend fie adopti o singura piesa vestimentara cu print fie combini doua stiluri total diferite (ex. buline cu animal print). Atunci cand a fost intrebata unde ar purta tinuta, participanta cu numarul 3 a spus la o petrecere tematica... ceea ce a devenit, din nou, un minus. Tinuta nu trebuia sa fie un costum de carnaval...

A doua tinuta a respectat, intr-adevar tendinta, insa a fost extrem de banala.


Prima tinuta, desi toti membrii juriului am cazut de acord ca am fi pus altceva in partea de jos pentru a realiza un contrast, a reusit sa ne impresioneze prin creativitate, prin faptul ca a fost singura care a compus o tinuta completa cu tot cu pantofi si poseta. Prin urmare, ea a fost castigatoarea concursului. Tinuta a fost compusa de Raluca de la Bucharest style.



Iata si alte poze cu persoanele fabuloase de la targ:
Fashionistele


Sandra si Evelina
 Ecaterina
 
 Raluca si Silvia
 Alin Galatescu si Suzana Visan
 Eu & Suzi
 Cu 2 Cristine
 
Cu cea mai fabuloasa fosta colega de la Magnetique pe care nu o mai vazusem de foarte, foarte mult timp! In trecut a lucrat la Stiletto.ro iar acum este Visual Merchandiser la H&M. Deci... se intelege ca este Fabulous!
 Tinuta mea:

Am facut o multime de poze astazi insa nu toate cu aparatul meu. De indata ce le voi primi si pe celelalte voi reveni cu o noua postare.

Update:
Am uitat sa va arat ce mi-am cumparat de la targ :)
O superba pereche de manusi retro, din piele, cu decupaje de la Vintage Bazar:
 Si un papion orange, tot din piele facut de Alice!
Abia astept sa le port!

7 comentarii:

  1. Ce frumooos! Felicitari pentru Raluca, tinuta ei a fost romantica desi nu prea mi-au placut pantofii alesi. Of si ce poze frumoase...mi-e dor de evenimentele acestea, abia astept sa ma intorc si sa va revad! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi abia asteptam sa te intorci! Chiar asa... cand ajungi in Bucuresti ca o sa pregatim cu Diva Hair inca o surpriza pentru membrele Comunitatii Fashionistelor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Lovely photos. I loved your outfit: very simple but chic. Abia astept sa vad un outfit cu papionul de la mine. Kisses:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Alice am inceput sa ma gandesc inca de aseara la o tinuta pentru el :) Si eu abia astept sa-l port pentru ca a fost dragoste la prima vedere! Chiar imi doream un papion colorat. Ma bucur ca l-am gasit la tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super prezentare a evenimentului! Multumim ca ne-ai pus si pe noi acolo (chiar primele! :) ) Laura(Glamour)

    RăspundețiȘtergere