duminică, 16 octombrie 2011

My lovely fedora

Mult timp am trait cu impresia ca nu imi sta bine cu palariile de tip fedora. Prima data cand am mers in showroom-ul H&M am descoperit o astfel de palarie, din lana, decorata cu pene care mi-a  placut enorm. Am probat-o si... SURPRIZA! Imi placea la nebunie! Evident ca nu aveam cum sa o cumpar din showroom asa ca puteam doar sa astept sa apara si in magazin. Nu am mai avut rabdare si am mers chiar in ziua respectiva si mi-am cumparat una neagra.  

Despre palaria cu pene am scris in postarea "In Showroom-ul H&M - noutati despre colectiile urmatoare" iar palaria neagra o puteti vedea in postarea Tinuta din prima zi petrecuta in Paris. 

In postarea de ieri spuneam ca Diana (manager showroom H&M) mi-a facut o surpriza extrem de placuta. Ei bine, mi-a pastrat palaria! Acum ma pot bucura de aceasta minunatie care mi-a deschis apetitul pentru o noua categorie de accesorii: palariile! Momentan am 3 in "colectia" de toamna, insa intentionez sa nu ma opresc aici :)

Iata cum am purtat-o, chiar sambata, intr-o tinuta perfecta pentru toamna:

De aceasta data am avut un alt "fotograf" asa ca pot doar sa-i multumesc Ralucai pentru aceste minunate fotografii :)

Fusta a fost o achizitie (inteligenta si ieftina) facuta in aceasta primavara de la miniPRIX si care imi place din ce in ce mai mult. Jacheta este tot H&M, inca o achizitie smart&cheap, si s-a dovedit a fi extrem de versatila. De fapt asta este calitatea tuturor pieselor vestimentare H&M sunt minunate si au un pret mai mult decat accesibil.





11 comentarii:

  1. ce frfumoasa e fusta...
    apari tu cu fusta asta, tocmai dupa o saptamana in care am cautat din rasputeri o fusta lunga, de preferat o rochie lunga din tricot subtire; si inca nu am gasit :(

    nice :)

    RăspundețiȘtergere
  2. arati minunat si iti sta foarte bine cu palaria. La cat mai multe!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa tinuta! Iti sta foarte bine cu palarie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Larisa iti recomand shoppingul online in acest caz (gen Asos).

    AB Fab Team = :* multi

    Merci Gabriela! Asa sa fie :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultimele 3 poze sunt preferatele mele. Domnisoara Oana, sunteti foarte fotogenica :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce faina e tinuta! Iti sta super bine cu plarie. Pff ma chinui de vreo 2 saptamani sa imi organizez timpul in asa fel incat sa imi pozez colectia de toamna. Am realizat si eu 2 fuste in genul celei pe care o porti :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Dorina! Ma bucur sa vad ca mi-ai descoperit blogul :)

    Raluca draga... ma bucur ca ti-am descoperit talentul de fotograf :P

    Veronica abia astept sa vad fustele lungi. Si cele din piele ecologica sunt foarte dragute!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai, palariile de genul asta imi plac si mie! Sunt super si iti sta foarte bine, dar eu am o intrebare: unde ai facut pozele astea, mai ales cea cu fantana? Locul pare rupt din povesti! :X

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoasă pălăria. Si mie mi s-a pus pata pe o fedora, tot de la H&M, ador magazinul ăsta :)). Jacheta si fusta maxi sunt super cute!

    Hugs,
    S.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oliviana pozele sunt facute la Fashion House Outlet. As spune ca decorul.... este singurul motiv bun pentru care merita sa bati atata drum pana acolo :)

    S. si eu incep sa-l ador tot mai tare :P da dependenta! Pup girls :*

    RăspundețiȘtergere