sâmbătă, 15 octombrie 2011

Pentru a doua oara in showroom-ul H&M

Vizitele in showroom-ul H&M par sa devina un ritual lunar ceea ce poate doar sa ma bucure. In septembrie am fost pentru prima data iar vineri i-am facut o noua vizita Dianei ocazie cu care am aflat ca nici luna noiembrie nu o sa faca exceptie din noul meu ritual caci, pe 3 noiembrie, voi participa la evenimentul de lansare al colectiei primavara-vara 2012. Tot in luna noiembrie va avea loc si lansarea colectiei Versace for H&M, inca un eveniment delicios pe care nu o sa-l ratez!


Cu Diana Tofan - H&M Showroom Manager

Este imposibil sa ajung in showroom (aceasta "cofetarie" irezistibila pentru orice fashionista) si sa plec fara sa am deja in minte un wish list. Iata ce am trecut de aceasta data:

Pacat ca in aceasta "cofetarie" ai voie doar sa te uiti la "prajituri" si apoi trebuie sa-ti pui pofta in cui pana ajung in magazin!

animated gif make
Animated gif make

Diana a mai avut o surpriza pentru mine dar... despre asta o sa va povestesc intr-o postare urmatoare cand voi reveni si cu cateva fotografii pe care le-am facut astazi.

Iata si alte imagini din showroom:










7 comentarii:

  1. oooo, ce frumos :D
    invitati nu ai voie sa iei? nu cred ca as fi singura care ar vrea sa vina cu tine...

    RăspundețiȘtergere
  2. a, da si vreau si eu plicul si vesta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) Hai ca ai fost haioasa. Au intr-adevar multe lucruri frumoase, insa trebuie sa urmaresti H&M-urile, sa vanezi produsele pe care le vezi in showroom. Spre exemplu, la prima vizita, mi-a placut mult o palarie si nu am vazut-o niciodata in magazin :( Sper sa nu se intample asa si cu cele 3 produse din wishlistul asta. Blugii incep sa-i vanez de saptamana asta :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place mult ultima rochie.E foarte frumoasa. Ce sa mai zic de coliere?!Frumoase toate.

    RăspundețiȘtergere