miercuri, 26 octombrie 2011

Sa vorbim despre fetisuri!

In topul 3 al fetisurilor mele intra: tocurile inalte, rujurile rosii sangerii si piesele vestimentare din piele neagra. Mi se pare fantastic faptul ca  tendintele actuale imi permit sa le port pe toate 3 in orice moment al zilei. Pantalonii de tip legging, spre exemplu, se poarta inca din 2009. Pe atunci nu ii gaseai decat in sex shopuri. Acum ii gasesti in orice magazin din mall iar rochiile, fustele si topurile din piele au devenit piese obisnuite din garderoba noastra de zi cu zi.

Pantofii cu toc ce depaseau  7 sau 10 cm erau destinatii, pana de curand, exclusiv starletelor. In prezent, orice femeie care isi doreste sa fie seducatoare si sa se simta precum o diva pe covorul rosu, are cel putin o pereche de pumpsi cu toc de 12 si platforma de 2 cm!

Iar rujul rosu... Ah, ce bine ca nu mai este considerat doar un ruj de seara! Ador sa il port pe buze si... cred ca asta se vede :)

Si pentru ca am vorbit despre aceste fetisuri iata o tinuta care le cuprinde pe toate trei:






 

Voi ce fetisuri aveti?

2 comentarii:

  1. Din punct de vedere vestimentar, marele meu fetis de muuulti multi ani sunt bratarile. Port ff multe bratari pe mana stanga de, daca nu gresesc, 9 ani, pe care, desigur, le asortez la tinute. E marca mea inregistrata, cum s-ar spune :)
    Iti sta f bine machiata cu fardul acela sidefiu!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rox era sa nu te recunosc! Ti-ai schimbat poza si esti... blonda! Te-ai vopsit recent?

    RăspundețiȘtergere