joi, 3 noiembrie 2011

Colectia H&M primavara-vara 2012 - sneak preview

In aceasta seara am fost in showroom-ul H&M sa vad cateva piese din colectia primavara-vara 2012. Vestea buna: culorile vii, neon, din 2011 raman in tendinte.

Orange-ul, culoarea vedeta a acestui an, ramane in top alaturi de galben si verde neon. Nici baietii nu scapa de aceste culori caci la H&M isi vor putea gasi haine la fel de colorate.




 Inca un colier minunat care va costa doar 39 de lei
 Manusi superbe la 50 de lei!
De aceasta data incaltamintea mi-a placut cel mai mult:

Botine orange 129 de lei
 Pantofi in mai multe culori (roz, verde, albastru) - 85,90 de lei



Imi face mereu placere sa o vizitez pe Diana la showroom, insa de aceasta data a fost cu atat mai frumos caci m-am intalnit cu multe alte persoane pe care le indragesc.

 Cu Diana Tofan
 Cu cele mai fabuloase fete
Mi-am dat "intalnire" cu ele si maine (la doua evenimente!) si duminica la Ab. Fab. (abia astept ev. asta!!) si vinerea viitoare la o petrecere "surpriza" despre care o sa va povestesc mai multe in scurt timp :)
 Cu Diana -  fost redactor Diva Hair, actual redactor Unica.ro
 Cu Adina
Am mai facut o serie de fotografii si cu fetele de la Bucharest style, insa nu am intrat inca in posesia lor. Oricum sper sa fac rost si de pozele oficiale de la eveniment.

Singura veste proasta din aceasta seara a fost ca pentru lansarea colectiei Versace nu va exista un eveniment pentru presa... Primii care vor avea acces la aceasta colectiei vor fi 300 de persoane care au participat la un concurs organizat de revista Elle.ro. Deci, practic, daca vreau sa-mi cumpar ceva trebuie sa-mi iau liber de la serviciu si pe 17 noiembrie, de la ora 8, sa ma instalez la coada la magazin. NOT!

Update: Concurenta ma iubeste :)
Fotografie realizata pentru un articol Unica.ro

De la H&M jumatate dintre cei prezenti au pornit spre o noua locatie: Fratelli Espresso Bar unde a avut loc lansarea parfumului "Perfect Strenght" a carui imagine este Smiley!

4 comentarii:

  1. Yummyyyy, ce culori delicioase! Pantofii imi fac cu ochiul cel mai tare:D
    Si ce frumos ai fost imbracata, Oana! Imi place mult tinuta si am senzatia ca te prinde tare bine stilul acesta boho:X

    RăspundețiȘtergere
  2. blanita e de la H&M, nu?
    nice costumatia ta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei Andreea! Merci! Imi place stilul boho dar il ador pe cel retro :D Pantofii sunt super misto si la un pret extraordinar, din cate ai vazut! Uitasem sa scriu de colectia Versace dar dupa ce am vazut comentariul tau mi-am adus aminte :D
    Sper ca ne vedem la Ab. Fab. duminica, da?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Larisa, toata partea de sus este H&M (palarie, geaca, maiou, blanita) :D pentru ca ADOR magazinul asta :P

    RăspundețiȘtergere